Trending: marmeren telefoonhoesjes

  • Geplaatst op
  • Door Michelle
Trending: marmeren telefoonhoesjes

De marmeren telefoonhoesjes zijn zo tijdloos dat het een echte musthave is in jouw hoesjesgarderobe.

Musthave marmeren telefoonhoesjes

We krijgen maar niet genoeg van de marmertrend. Marmer is hipper dan ooit en dat zie je dan ook veel terug in interieurstijlen en diverse woonboeken. Heb je de Instagram feed van je favo IG’er al gezien? Grote kans dat je hier ook veel marmeren details tegenkomt. Maar er is meer… bij Casimoda kun je jouw geliefde smartphone namelijk ook hullen in een tijdloos marmerprintje. Wedden dat je louter positieve reacties gaat ontvangen?
 
Voor welke marmerkleur ga jij?
Weet je ook dat we verschillende basiskleuren gebruiken? Zo kun je altijd een marmeren telefoonhoesje scoren dat matcht met jouw outfit. De lichtgrijze en zwarte marmerhoesjes matchen altijd en zijn lekker tijdloos. De roze of minty green daarentegen passen perfect bij de tijd van het jaar: lente is calling!

Telefoonhoesjes voor heel veel verschillende merken
Heb je geen iPhone of Samsung? Geen probleem! Ook voor diverse Huawei, Motorola, Sony, LG én Nokia toestellen zijn deze hippe ontwerpen verkrijgbaar. Begin je al enthousiast te worden? Mooi! We maken je graag nog enthousiaster. De telefoonhoesjes zijn namelijk betaalbaar én worden gratis bij je thuisbezorgd. Wil je een hoesje eerst zien en dan pas betalen? Geen probleem. Wij ondersteunen Achteraf Betalen en geven je alle ruimte en tijd (lees: 14 dagen) om het product te beoordelen.