Wat wordt jouw HTC One M8 hoesje?

Wij kunnen ons zo voorstellen, dat als James Bond een normale fabriekstelefoon zou hebben, dat hij zoiets zou heten als HTC One M8. Nu heeft 007 vast geen hoesje om zijn telefoon nodig, - niet stoer genoeg - maar raden we het jou wel aan om je mooie telefoon te beschermen tegen krassen en stoten. Op zoek naar een HTC One M8 hoesje dus! Gelukkig hoef je niet ver te zoeken, bij Casimoda vind je sowieso een hoesje naar je smaak.

Over jouw HTC One M8 telefoon

Deze HTC-telefoon staat bekend om zijn lange batterijduur waardoor je de hele dag actief kunt zijn op je telefoon, zonder ‘m tussendoor op te hoeven laden. Daar zorgt de 2600 mAh-batterij voor. Daarbij is de smartphone ook nog eens supersnel door de 801 quad-core-processor. Dan nog even over het uiterlijk van de HTC One M8: met een groot scherm en een opvallende unibody van geborsteld staal, is het een stoer model. Zo’n flitsende telefoon wil je natuurlijk niet beschadigen. Een HTC One M8 hoesje is daarom je redding.

De HTC One M8 hoesjes van Casimoda passen ook op de HTC One M8s, omdat de toestellen qua afmetingen identiek zijn.

Lekker veel keuze wat betreft hoesjes voor je HTC

In onze webshop vol telefoonhoesjes en telefoonaccessoires grijp je nooit mis. We hebben een heel uitgebreid assortiment aan hoesjes, flipcases, covers en bumpers voor verschillende telefoonmerken. Alleen voor jouw HTC One M8 zijn het er al tientallen. Vind je een keuze maken lastig? Filter dan op jouw wensen aan de linkerkant van de site. Zo zie je alleen de HTC One M8 hoesjes die 100% aan jouw boodschappenlijstje voldoen. Ga je voor stoer of juist vrolijk, voor siliconen of een hardcase hoesje? De keuze is aan jou.

Voordelen van bestellen bij Casimoda

Natuurlijk is ons grote en diverse assortiment een enorm pluspunt, maar er zijn zeker nog meer voordelen van bestellen in onze telefoonhoesjeswebshop. Wat dacht je ervan dat de verzending altijd gratis is en dat je het hoesje voor je HTC One M8 in de meeste gevallen al de volgende dag in huis hebt? Win-win hè? Daarbij zit onze klantenservice 7 dagen per week klaar om je vragen te beantwoorden en kun je ook nog eens achteraf betalen. Is het hoesje toch niet die van je dromen? Dan heb je 14 dagen de tijd om ‘m te ruilen of retourneren.

Ook voor andere telefoons de leukste hoesjes

In onze webshop vind je niet alleen de allerleukste hoesjes voor jouw HTC One M8. Als het tijd is voor een andere telefoon, is de kans groot dat we óók daarvoor een heel leuk en betaalbaar hoesje hebben. We verkopen namelijk hoesjes voor heel veel verschillende telefoonmerken, zoals iPhone, Motorola, Huawei en Samsung bijvoorbeeld.

Bekijk ook:
- HTC One M9 hoesjes
- HTC One M7 hoesjes
- HTC One Mini 2 hoesjes