Huawei Y6 2017 hoesjes

13 producten

Huawei Y6 2017 hoesje gezocht? Koop ‘m in de webshop van Casimoda

Anno 2018 kunnen we niet meer zonder telefoon. We nemen ‘m overal mee naartoe. Naar school, werk, op vakantie of als je opstap gaat. Onze smartphone gaat hoe dan ook mee. Wat zou je toch zonder telefoon moeten? Zorg er daarom voor dat je je telefoon, in jouw geval een Huawei Y6 2017, beschermt met een stevig, goedkoop en leuk telefoonhoesje van Casimoda.

Fleur het uiterlijk van je Huawei-telefoon op met een leuk hoesje

De Huawei Y6 Compact II was een groot succes. Wij waren daarom erg benieuwd of haar opvolger, de Y6 2017, haar verwachtingen gaat waarmaken. De meningen over deze smartphone zijn verdeeld. De smartphone oogt op het eerst zicht een beetje saai en ook het materiaal oogt niet heel luxueus. Gelukkig kun je dit probleem direct oplossen door een hip en trendy telefoonhoesje van Casimoda te bestellen. Bijkomend voordeel is dat onze Samsung Galaxy Y6 2017 hoesjes ook nog heel fijn geprijsd zijn. Win-win!

Wat betreft de specificaties zal de Huawei Y6 2017 niet bijzonder vernieuwend zijn. Onder de motorkap vind je een 1,4GHz quadcore-processor en 16GB aan uitbreidbare opslag. De Huawei-telefoon is uitgerust met een 13 megapixel-camera aan de achterkant en 5 megapixel-camera voorop. Kortom: Een degelijke smartphone voor een nog fijnere prijs.

Groot assortiment Huawei Y6 2017 (siliconen) hoesjes

Casimoda vindt het belangrijk dat jouw telefoon net zo fonkelt, als jij. Daarom vind je in ons grote aanbod telefoonhoesjes een grote diversiteit in kleuren en printen. Ook kun je aan de linkerkant van de website filteren op verschillende thema’s, zoals bijvoorbeeld abstract, pastel, marmer of fashion. Dat maakt de keuze voor een geschikt Huawei Y6 2017 hoesje al een stuk makkelijker.

De siliconen Huawei Y6 2017 hoesjes hebben een transparante bumper en tevens opstaande randen. Door de opstaande randjes wordt ook je touchscreen ongezien beschermd. Als je telefoon een keer per ongeluk uit je hand of broekzak glipt, dan valt je Huawei-smartphone niet direct op een plat oppervlak.  

Een Huawei hoesje bestellen bij Casimoda = profiteren van voordelen

Een bestelling plaatsen bij Casimoda gaat gepaard met een aantal fijne garanties en voordelen. Voor jou misschien bijzonder, maar voor ons vanzelfsprekend.

- Je bent altijd gegarandeerd van gratis verzending. Wel zo fijn.
- Je Huawei Y6 2017 hoesje wordt binnen no time geleverd. Bestel je op werkdagen voor 15:00 uur, dan is de kans groot dat hij morgen al om je telefoon zit.
- Heb je je salaris er doorheen gejaagd? No issue. Je kunt bij ons ook kiezen voor achteraf betalen. Zo krijg je extra lang de tijd om je nieuwe hoesje te betalen, en in de tussentijd is je smartphone al goed beschermd.
- Heb je een vraag over je bestelling of onze telefoonhoesjes? Onze klantenservice staat 7 dagen per week voor je paraat.
- Toch niet helemaal tevreden of wil je het hoesje ruilen? Je hebt 14 dagen de tijd om je bestelling te retourneren of omruilen.

Hoesjes voor alle telefoonmerken, waaronder jouw Huawei Y6 2017

Bij Casimoda staan we bekend om ons fashionable en betaalbare assortiment aan hoesjes voor een grote verscheidenheid aan telefoons: flipcases, bumpers, siliconen hoesjes en hardcase hoesjes. We verkopen ze voor Huawei-telefoons, maar ook voor andere telefoonmerken. Denk aan Motorola, Samsung, iPhone, Sony en HTC. Voor ieder bekend en onbekend telefoonmerk hebben wij een mooi aanbod aan stevige, trendy hoesjes.

Bekijk ook:
- Huawei P20 Lite hoesjes
- Huawei P20 hoesjes
- Huawei P10 Lite hoesjes