Fashionable en betaalbare LG K7 hoesjes bij Casimoda

Had je vroeger enkel de keuze uit een zwart of wit telefoonhoesje: tegenwoordig kun je je telefoonhoesje afstemmen op je humeur, outfit of je persoonlijkheid. Een LG K7 hoesje met glitters, cacti, quotes of oogjes? Al deze telefoonhoesjes – en meer – kun je in de webshop van Casimoda bestellen.

 

Stijlvol en modern: dat is de LG K7 smartphone

Alle telefoons uit de LG K-serie zijn uiterst stijlvol, zo ook de LG K7. Een telefoon die gezien mag worden. Maar dat betekent natuurlijk niet dat je zonder hoesje door het leven kunt. Ook een stijlvolle telefoon vraag om een beschermhoesje. Laat Casimoda nou ook hele stijlvolle telefoonhoesjes in het assortiment hebben! De K7 heeft een 5-inch scherm, quad-core processor, een 8-megapixelcamera aan de achterzijde en een 5-megapixelcamera voor selfies. Eén ding hebben de hoesjes van Casimoda en de LG K7 alvast gemeen: ze zijn beide gunstig geprijsd.

 

Uitgebreid en betaalbaar assortiment smartphonehoesjes

We hebben al verklapt dat ons assortiment telefoonhoesjes (flipcases, covers en bumpers) heel betaalbaar is, maar heb je ook gezien hoe diverse ons aanbod aan hoesjes is? Mocht je het nou lastig vinden om een keuze te maken uit al deze hoesjes: aan de linkerkant van de webshop kun je filteren op jouw wensen.

 

De voordelen van je telefoonhoesje(s) bestellen bij Casimoda

Voordelig en een uitgebreid assortiment. Daar ben je al van op de hoogte. Maar wist je dat een LG K7 hoesje bestellen bij Casimoda nog meer voordelen heeft? Zo profiteer je altijd van gratis verzending, versturen we je hoesje razendsnel zodat hij meestal de volgende dag al op de mat ligt én kun je achteraf betalen als je dat prettig vindt. Mocht het hoesje nou toch niet naar wens zijn, dan mag je binnen 14 dagen retourneren of ruilen.

 

Hoesjes voor jouw LG K7 én tal van andere telefoonmerken

Dat we veel verschillende hoesjes voor jouw LG K7 verkopen, dat heb je inmiddels gezien. Maar wist je dat we ook voor heel veel andere telefoonmerken verschillende hoesjes zoals flipcases, bumpers, siliconen hoesjes en hardcase hoesjes verkopen? Denk aan Samsung, Huawei, iPhone, Motorola en HTC. Voor ieder bekend telefoonmerk hebben wij een mooi aanbod aan hippe, goedkope en unieke hoesjes.

Bekijk ook:
- LG K10 hoesjes
- LG G5 hoesjes
- LG G4 hoesjes