Telefoonbuttons en ring houders

Je kent ze wel, die handige 'deurknopjes' aan de achterkant van je smartphone of tablet. Ze zijn innovatief, in meerdere standen verstelbaar, alleen bedrukt met Casimoda-designs én zorgen voor extra houvast.
Filteren en rangschikken
  • Gratis verzending (binnen NL)
  • Razendsnelle levering
  • 100% tevredenheid
  • Webshop keurmerk

Een Popsocket/telefoonbutton is een must-have gadget

Ben jij al in het bezit van de trend van dit moment? Deze handige en betaalbare telefoongadget is onmisbaar en een ontzettend innovatieve houvast voor je smartphone of tablet. Het fijne is dat de telefoonbuttons universeel zijn en daarom geschikt zijn voor alle toestellen en tablets.

 

Wat zijn de voordelen van een Popsocket/telefoonbutton?

In de volksmond wordt het een Popsocket genoemd, maar wij noemen ze liever telefoonbuttons. Het lijken net deurknoppen en bieden een soortgelijke houvast. Je plakt de button op de achterzijde van je telefoon of tablet. Hierdoor krijg je meer grip op je telefoon waardoor je hem niet snel meer laat vallen. Ook ligt de telefoon super relaxed in je hand, kun je de Pop socket gebruiken als standaard en gaat het maken van selfies voortaan nog makkelijker.

 

Een breed assortiment telefoonbuttons

Wij springen graag in op trends en daarom kon de Pop socket/telefoonbutton niet lang uitblijven. We hebben onze eigen telefoonbuttons ontworpen en beschikbaar gesteld met de huidige designs uit ons assortiment. Het is ontzettend leuk en trendy om een telefoonbutton en telefoonhoesje in dezelfde stijl te hebben.

 

Kwaliteit en service: reken maar op Casimoda

Ken je dat? Gooi je een item in je winkelmandje, staat op het punt om af te rekenen en dan blijkt dat de verzendkosten niet gratis zijn. Daarom zorgen we ervoor dat jouw telefoonbutton/socket gratis bij je wordt bezorgd. Maar er is meer! Zo heb je ook recht om de ongebruikte Pop up socket binnen 14 dagen na ontvangst te retourneren (mits de plakstrip niet is verwijdert), kun je ervoor kiezen om achteraf te betalen en kun je rekening op een klantenservice die 7 dagen per week paraat staat.

 

We verkopen ook andere telefoongadgets en accessoires

Je dacht toch niet dat we alleen maar telefoonbuttons verkochten? Wel nee. Ons assortiment bestaat uit meer dan pop up sockets. Denk bijvoorbeeld aan een ruim assortiment Samsung, Apple, Huawei, LG, Sony en Motorola hoesjes. Ook verkopen we geniale BFF-hoesjes en kun je zelfs je eigen hoesje personaliseren.