Samsung Galaxy S9 Plus hoesjes

Filteren en rangschikken

Samsung Galaxy S9 Plus hoesjes: betaalbaar en trendy

Een bijzondere telefoon vraagt om een bijzonder telefoonhoesje. Gelukkig ben je bij ons aan het goede adres voor de meest originele en hippe Samsung Galaxy S9 Plus hoesjes. Van basic tot luxe en van hardcases, flipcases tot siliconen hoesjes: Casimoda!
 

Een Samsung Galaxy S9 Plus hoesje biedt bescherming

 De allerbelangrijkste reden om een telefoonhoesje aan te schaffen, is voor de bescherming. Dat mag ook wel, want de Samsung Galaxy S9 Plus is prijzig. Samen met de Samsung Galaxy S9 zijn zij de paradepaardjes van Samsung in 2018. Het vlaggenschip heeft wel wat weg van z’n voorganger, maar er zijn toch wel wat veranderingen doorgevoerd. Denk aan een dubbele camera, een nog randlozer scherm en een prachtig groot scherm. Minder kwetsbaar voor schade is ‘ie dus niet geworden. Bestel daarom een Samsung Galaxy S9 Plus telefoonhoesje in onze webshop.
 

Een behóórlijk assortiment Samsung Galaxy S9 Plus hoesjes

Wij staan bekend om ons brede assortiment dat constant aangevuld wordt met nieuwe en goedkope telefoonhoesjes. Verwacht de meest fashionable printjes en de leukste designs voor jouw Samsung-smartphone. Wij houden niet van saai, maar vooral van kleur. Het liefste pastelkleuren. Ook jij vindt dus vast een Samsung Galaxy S9 Plus hoesje in onze webshop dat bij jou past!

Gratis verzending van alle (Samsung) hoesjes

Telefoonhoesjes van goede kwaliteit is één, maar de service moet net zo goed zijn. Voor ons vanzelfsprekend, maar voor jou toch fijn om te weten. Bestel je een Samsung Galaxy S9 hoesje in onze webshop, dan profiteer je van een aantal voordelen, zoals:

- Gratis verzending: wel zo makkelijk
- Onze Samsung Galaxy S9 Plus telefoonhoesjes zijn stevig, betaalbaar en van goede kwaliteit.
- Je hoesje is razendsnel in huis: vaak al de volgende werkdag
- Niet tevreden? No issue. Je kunt je telefoonhoesje binnen 14 dagen terugsturen.
- Moet je nog even op je salaris wachten? Als je kiest voor achteraf betalen heb je 14 dagen de tijd om te betalen.
- Kom je er toch niet uit? Onze klantenservice staat 7 dagen per week voor je klaar.

Wij verkopen ook telefoonhoesjes voor Huawei, LG, iPhone en Sony

Ons aanbod telefoonhoesjes richt zich niet alleen op Samsung. Ook voor andere telefoonmerken slaag je in je zoektocht naar een nieuw gsm hoesje. Denk bijvoorbeeld aan iPhone, LG, HTC en bijvoorbeeld Sony.

Bekijk ook:
- Samsung Galaxy S8 hoesjes
- Samsung Galaxy S8 Plus hoesjes
- Samsung Galaxy S7 hoesjes
- Samsung Galaxy A8 2018 hoesjes