Superleuke, goedkope Samsung Galaxy Young 2 hoesjes

Je bent trots op je Samsung Galaxy Young 2 en wilt je telefoon dan ook de beste bescherming bieden, toch? Een telefoonhoesje is altijd noodzakelijk voor een optimale bescherming van je smartphone. In de telefoonhoesjeswebshop van Casimoda vind je een groot aanbod exclusieve telefoonhoesjes die met de mode meegaan, waaronder Samsung Galaxy Young 2 hoesjes. Een telefoonhoesje biedt namelijk niet alleen bescherming, maar is ook zeker een fashion item.

 

De Samsung Galaxy Young 2 in het kort

De Samsung Galaxy Young 2 is de opvolger van de Samsung Galaxy Young. Naast dat de Samsung Galaxy Young 2 een handig toestel is, is de telefoon ook erg gebruiksvriendelijk en zeer goedkoop. Het is namelijk de goedkoopste Android smartphone op de markt. Gelukkig ben je bij Casimoda nooit een fortuin kwijt voor een beschermhoesje en hebben we goedkope en stevige smartphonecovers, bumpers en cases.

Terug naar de telefoon: de smartphone heeft een 3,5-inch scherm. Niet heel groot als je naar de andere toestellen van Samsung kijkt, maar groot genoeg om te surfen op internet of games te spelen. Een groot pluspunt is dat de smartphone compact is en je ‘m daardoor gemakkelijk met één hand kunt bedienen. De Young 2 hoesjes van Casimoda zijn slank en netjes afgewerkt. Je telefoon kun je door het slanke design van de hoesjes daarom nog makkelijk in je broekzak stoppen. Verder heeft de Samsung Galaxy Young 2 een 3-megapixelcamera, 1 GHZ processor en een energiezuinige 1300 mAh batterij.

Een telefoonhoesje is belangrijk

Je toestel moet natuurlijk zo lang mogelijk meegaan. Vandaag de dag kunnen we bijna niet meer zonder onze telefoons. Voor bescherming van jouw Samsung Galaxy Young 2 is een hoesje daarom een must. Bij Casimoda worden de hardcase hoesjes in eigen beheer gemaakt. Diverse designers ontwerpen de leukste en hipste hoesjes. Wij werken alleen met de beste materialen, waardoor je telefoonhoesje lang meegaat. Naast dat de hoesjes bescherming bieden aan jouw Samsung Galaxy Young 2, personaliseer je jouw toestel natuurlijk met een hoesje dat past bij jouw stijl en persoonlijkheid. Maak dus een statement met een Samsung Galaxy Young 2 hoesje van Casimoda.

 

 

Grote diversiteit aan hoesjes, bumpers, covers en cases

Voor de Samsung Galaxy Young 2 biedt Casimoda een breed scala aan (hardcase) hoesjes. Ben jij op zoek naar een Samsung Galaxy Young 2 telefoonhoesje met een dier (wolf, olifant of leeuw), of kies je liever voor een cover met inspirerende quote? Casimoda heeft het!

Aan de linkerkant van de site kan je op kleur, materiaal en thema filteren. Vervolgens worden alleen de Samsung Galaxy Young 2 hoesjes getoond die bij jouw voorkeur aansluiten.

 

De service en kwaliteit die je van ons mag verwachten

Bij Casimoda besteden we flink wat aandacht aan kwaliteit en de bijbehorende service. Wij werken met de beste materialen, zodat je Samsung Galaxy hoesje nooit tegen zal vallen. Heb je een vraag? De helpdesk van Casimoda is 7 dagen per week bereikbaar op telefoonnummer 033-2069589 (lokaal tarief). Zij geven je graag advies en helpen je bij de zoektocht naar het juiste telefoonhoesje.


Bestel jij een telefoonhoesje voor 14.00 uur op een doordeweekse dag? Dan wordt het Samsung Galaxy Young 2 hoesje nog dezelfde dag naar je verzonden. Is de case niet naar je zin en wil je het terugsturen of omruilen voor een ander Samsung Galaxy Young 2 hoesje? Dat kan heel gemakkelijk binnen 14 dagen.

Naast ons brede assortiment Samsung Galaxy Young 2 hoesjes, hebben wij ook hoesjes voor andere Samsung toestellen en andere telefoonmerken zoals iPhone, LG, HTC, Nokia, Huawei.

Bekijk ook:
- Samsung Galaxy Young hoesjes