iPhone 7 Plus hoesjes

Filteren en rangschikken

Een matching iPhone 7 Plus hoesje bij je outfit

Puilt jouw kledingkast ook uit en loop je graag mee met de nieuwste trends? Dan kun je op de look van je Apple iPhone toch eigenlijk geen punten laten liggen. Bij Casimoda is een smartphonehoesje meer dan bescherming van je telefoon alleen. Wij hebben de leukste iPhone 7 Plus hoesjes om je outfit mee af te maken of op te frissen. Of je nu kiest voor een Apple case met dieren, bloemen of juist kleur wilt bekennen met een iPhone 7 Plus hoesje in jouw favoriete kleur. Het kan allemaal bij ons, kijk zelf maar!   

Een iPhone 7 Plus hoesje als accessoire

De Apple iPhone 7 Plus is nog iets dunner en groter dan zijn voorganger en daardoor wellicht net iets kwetsbaarder. Hoe dan ook, je geliefde Apple iPhone 7 Plus goed beschermen is eigenlijk een must. De vraag is welk telefoonhoesje het beste bij je past. Houd jij je iPhone 7 Plus het liefst zo dun mogelijk? Dan is een iPhone 7 Plus back cover waarschijnlijk ideaal voor je. Wij hebben back covers als iPhone 7 Plus hardcase hoesje, maar ook als siliconen hoesje voor je iPhone. Alleen een iPhone bumper is ook zo saai toch?

iPhone 7 Plus cases online bestellen

Dat wij een enorm assortiment hebben aan de leukste hardcase hoesjes, flipcase hoesjes en transparante hoesjes voor je iPhone 7 Plus, moge duidelijk zijn. Maar wist je dat je bij ons ook zeker bent van de beste service? Wij staan 7 dagen in de week voor je klaar, je profiteert altijd van gratis verzending en je kunt je iPhone 7 Plus hoesje achteraf betalen. En mocht het toch niet de match made in heaven zijn waarop je had gehoopt, kun je je iPhone beschermhoes gewoon retourneren.

De meest trendy hoesjes voor alle telefoonmerken

Wij hebben niet alleen gsm hoesje voor iPhones. Natuurlijk hebben wij ook flipcases, siliconen hoesjes en hardcase hoesjes voor alle bekende telefoonmerken. Denk bijvoorbeeld aan SamsungMotorolaHuawei en HTC. Wij hebben zelfs gsm hoesjes voor oudere modellen, zodat je ook van ‘something old’ een ware blikvanger kunt maken die nog een hele tijd meekan.  

Bekijk ook:
- iPhone 8 Plus telefoonhoesjes
- iPhone 7 hoesjes
- iPhone 6/6s hoesjes