Samsung Galaxy S8 hoesjes

Parijs is altijd een goed idee, net als een telefoonhoesje van Casimoda. Welke je ook kiest, je telefoon is on trend en goed beschermd.

Een hoesje voor jouw Samsung Galaxy S8

Ken je ‘m nog? ♩ ‘You used to call me on my cellphone. Late night when you need my love. And I know when that hotline bling. It could only mean one thing’. ♩ Kun je ‘m meezingen? Die Drake schreef zelfs een liedje waar zijn telefoon in voorkwam. Wat voor telefoonhoesje zou hij hebben? Hoe dan ook, als je in de webshop van Casimoda een Samsung Galaxy S8 hoesje bestelt, weet je zeker dat je telefoon er goed uitziet, maar ook beschermd is.

De Samsung Galaxy S8: anders dan anders

Wouw, met een scherm dat bijna de complete voorzijde van je telefoon inneemt, kun je wel een beschermend hoesje voor je Samsung gebruiken. Zelfs de hometoets moet plaatsmaken voor het display. Gedurfd, van Samsung. Nieuw betekent gelukkig meestal beter, dus hoewel de schermresolutie hetzelfde blijft als bij de voorgangers (2560 x 1440 pixels) zorgt de RGB-subpixel-matrix ervoor dat je toch kunt genieten van een betere beeldkwaliteit. En daar wil je nog lang van kunnen genieten, dus zorg dat je jouw Samsung goed beschermt met een smartphonehoesje.

Voor wie de standaard Samsung Galaxy S8 hoesjes zat is

Glitters, quotes, illustraties, bff-hoesjes: noem het en Casimoda heeft het. Heb je ooit zo’n uitgebreid en uniek assortiment telefoonhoesjes gezien? Voor wie de standaard hoesjes voor de Samsung Galaxy S8 helemaal zat is, is daar Casimoda. De webshop met een immer wisselend assortiment aan on trend telefoonhoesjes. De shop die begrijpt dat je zo nu en dan wat sparkle aan je leven toe moet voegen. Dat het ‘m zit in de kleine dingen, zoals een lipstickje dat je gezicht doet laten spreken en een telefoonhoesje dat matcht bij je outfit.

Gratis verzending van je telefoonhoesje en meer voordelen

Casimoda is niet dertien in een dozijn. En dat is waarschijnlijk ook de reden dat jij graag in onze webshop winkelt voor een Samsung Galaxy S8 hoesje. Maar ook omdat je als klant van Casimoda - of eh, lid van onze girlsquad - tal van voordelen hebt. Zoals:

  • Supersnelle verzending: vandaag tijdens kantooruren besteld, is vaak morgen al bij je thuis.
  • De klantenservice zit 7 dagen per week voor je klaar om al je vragen te beantwoorden.
  • Je hebt 14 dagen retourrecht als er toch een ander telefoon hoesje is dat beter bij je past.
  • Je mag achteraf betalen als je wil.

Ook telefoonhoesjes voor onder meer Apple, Motorola en HTC

Je dacht toch niet dat we alleen hoesjes voor jouw Samsung Galaxy S8 verkochten? Je hebt waarschijnlijk ook wel gezien dat je in de webshop van Casimoda heel eenvoudig een flipcase, bumper, siliconen hoesje of hardcase hoesje shopt voor een grote diversiteit aan merken, waaronder jouw Samsung, maar ook Huawei, iPhone en OnePlus.