Meer over ons

Casimoda is opgericht in 2013 en is één van de Nederlands grootste aanbieders van leuke telefoonhoesjes en accessoires. De webshop van Casimoda bestaat uit meer dan 15000 artikelen en het aanbod wordt continu aangevuld met nieuwe modellen.

Modetrends veranderen en onze telefoonhoesjes dansen met deze trends mee. Zodra er een nieuwe smartphone beschikbaar is, zorgen wij dat er zo snel mogelijk hoesjes beschikbaar zijn. In allerlei soorten, maten en kleuren. Van leren telefoonhoesjes tot een transparant hoesje of back cover.

Wij ontwerpen telefoonhoesjes in eigen beheer. Ook de productie vind in-house plaats. Dit betekent dat alle hoesjes op bestelling worden gemaakt. Inmiddels is Casimoda een begrip geworden in Nederland en België en daar zijn we trots op.

Door persoonlijke service, jaren van ervaring en een enthousiast team proberen wij je zoektocht naar het perfecte telefoonhoesje hier te laten stoppen. Wij vinden het erg belangrijk dat het telefoonhoesje, screenprotector of ander accessoire bij je past. Een telefoonhoesje hoeft namelijk niet alleen praktisch te zijn, maar kan ook een fashion item zijn. Voor iedereen.  

Heb je vragen?
Een goede dienstverlening is voor ons erg belangrijk. Ook na ontvangst van je bestelling. Wij willen je ook na aankoop optimaal van dienst zijn. Je kunt ons daarom altijd blijven bereiken. Onze klantenservice staat 7 dagen per week voor je klaar. Je kunt ons bellen, mailen of bereiken via social media.