Een Samsung Galaxy S22 Plus hoesje kopen is verstandig

De Samsung Galaxy S22 Plus is in 2022 gelanceerd en vertegenwoordigd het middelste model van de drie uitvoeringen die door Samsung op de markt zijn gebracht. Met deze smartphone, die beschikt over een full HD scherm, heb je een topper in handen met een flink prijskaartje. Het blijft daarom ontzettend belangrijk om het apparaat te voorzien van optimale bescherming. Zo voorkom je dat jouw smartphone defect raakt. Daarom geven wij jou de keuze om in onze shop te kiezen uit verschillende soorten Galaxy S22 hoesjes en cases, zodat we zeker weten dat er een telefoonhoesje is die bij jou past!

Upgrade met een Samsung S22 Plus telefoonhoesje

Heb je al door ons telefoon cases assortiment gescrolt? Het zal je vast wel zijn opgevallen dat we trendy Samsung cases verkopen die je niet op elke hoek van de straat tegenkomt. Dat is nou precies waar Casimoda voor staat! Onze smartphonehoesjes zijn door een klein team ontworpen en nergens anders verkrijgbaar, maar wel geïnspireerd op de laatste trends. Daarbij staat kwaliteit hoog in het vaandel. Elk product wordt in Nederland geproduceerd en doorstaat strenge kwaliteitstesten. Zo weet je zeker dat een hoesje Samsung Galaxy S22 Plus van Casimoda niet alleen voor veel bekijks en complimenten gaat zorgen, maar ook voorkomt dat jouw telefoon niet meer goed functioneert. En, kan het je niet gek genoeg? Ga dan zelf aan de slag in het hoesje ontwerpen hoekje in onze webwinkel.

Is het aanbod gsm hoesjes iets te overweldigend? Maak het jezelf makkelijk. We hebben aan de linkerkant van de pagina een filterfunctie toegevoegd, zodat je met slechts een aantal muisklikken jouw favoriete Galaxy S22 Plus smartphonehoesjes te zien krijgt.

De kracht van een Galaxy S22 Plus hoesje

Hoewel de voorzijde van dit vlaggenschip-toestel is verstevigd met Gorilla Glas Victus+, blijft het frame van de telefoon van aluminium. Bij een ongelukkige val kan dit zomaar resulteren in een defect toestel. De kracht van een Samsung S22 Plus telefoonhoesje mag daarom niet onderschat worden. Als je een perfect passend hoesje om jouw telefoon bevestigt, dan is jouw smartphone ineens wel bestand tegen een stootje. Daarbij zijn er verschillende gradaties van stevigheid, dus het wordt aanbevolen om goed te kijken wat voor bescherming gewenst is. 

Gratis verzending op alle smartphonehoesjes

Dat onze producten strenge kwaliteitstesten doorstaan, betekent niet dat onze klantenservice achterblijft. Ook deze service is ronduit top. Zo zijn we 7 dagen per week bereikbaar, wordt jouw bestelling altijd gratis (en meestal nog dezelfde dag opgestuurd) en kun je kiezen voor achteraf betalen, als het nu even niet uitkomt. Je kunt het Samsung Galaxy S22 Plus hoesje, of andere cases die je eventueel in je mandje hebt geklikt, ook op andere manieren betalen. Als het telefoonhoesje niet aan je verwachtingen voldoet, kun je het gratis ruilen of je geld teruggestort krijgen.