Samsung Galaxy A22 5G hoesje van Casimoda

De Samsung Galaxy A22 5G is officieel aangekondigd en zal een betaalbaar prijskaartje krijgen. Het uiterlijk heeft enige overeenkomsten met de andere Samsung A-toestellen, maar gaat gelukkig wel op 5G draaien. Met een 6,6 inch-scherm en 90HZ-ververssnelheid zal het scherm moeiteloos beelden vloeiend tonen. Natuurlijk hecht je veel waarde aan je smartphone en wil je deze zo goed mogelijk beschermen. Heb je al aan een Samsung Galaxy A22 hoesje gedacht? Waarschijnlijk wel! Gelukkig ben je bij Casimoda aan het juiste adres om een stevig hoesje Galaxy A22 (5G) te shoppen.

Bescherm jouw Galaxy A22 5G met een hoesje

De Samsung Galaxy A22 (5G) wordt met recht een budgettopper genoemd. Het toestel zal naar verwachting voor €229 in de schrappen liggen. De naam van de telefoon zal je enigszins bekend voorkomen. We konden namelijk al genieten van z'n voorganger, de Samsung Galaxy A21s. Dit toestel is dan ook de opvolger in de A-lijn van Samsung. 

Doordat de Samsung niet ultradun is, ligt hij makkelijk in de hand en is hij iets minder kwetsbaar dan de gemiddelde smartphone. Ook de vernieuwing van het scherm valt in positieve zin op, en met name de verversingssnelheid. Dit is natuurlijk genoeg reden om een Samsung Galaxy A22 telefoonhoesje aan te schaffen. Al is het alleen al om de reden dat jouw smartphone niet onverwoestbaar is en mét hoesje opeens wel tegen een stootje kan. En zeg nou zelf; een kras op het scherm is zo ontstaan. Bescherm je smartphone daarom met een stevig smartphonehoesje van Casimoda!

Verschillende soorten hoesjes Galaxy A22 (5G)

Hoewel de Samsung Galaxy A22 niet bijzonder duur is, weten we zeker dat je er wel zo lang mogelijk mee wilt doen. Het liefst dagelijks en gemiddeld een aantal uren per dag. De telefoonhoesjes van Casimoda zijn er in verschillende soorten en met hippe bedrukkingen geïnspireerd op de laatste modetrends. Of je nu op zoek bent naar een Samsung Galaxy A22 5G hoesje met marmer print, dierenprint of effen kleur, slagen ga je altijd. Bovendien zijn alle Samsung hoesjes gemaakt van hoogwaardige materialen, zodat ze je telefoon optimaal beschermen!

Een telefoonhoesje bestellen heeft meer voordelen

Heb je inmiddels al een Samsung A22 5G case naar je smaak gevonden? Super! Dan wordt het tijd om het favoriete product in je mandje te klikken en te gaan bestellen. Als je op werkdagen voor 16:00 uur een bestelling plaatst, wordt het telefoon hoesje nog dezelfde dag opgestuurd. In de meeste gevallen wordt het Samsung A22 5G hoesje de volgende dag bezorgd. Wij rekenen geen verzendkosten en je hebt een ruim zichttermijn om je bestelling terug te sturen of te ruilen voor een ander gsm hoesje.

Wist je dat we ook telefoonhoesjes hebben voor de laatste Samsung smartphones? Neem maar eens een kijkje bij ons assortiment en ontdek alle telefoon hoesjes Samsung A34 die we te bieden hebben.