Een iPhone 13 Pro hoesje kopen

Op 14 september 2021 zijn alle ogen gericht op het Apple-event. Het nieuwe Apple vlaggenschip, waaronder de iPhone 13 Pro edition, gaat dan onthuld worden. De iPhone 13 Pro zal een flink prijskaartje krijgen. Daarom doe je er verstandig aan om zuinig met je smartphone om te gaan. Als je veel waarde hecht aan het uiterlijk en design van je Apple-smartphone, dan is een telefoonhoesje iPhone 13 Pro een must-have! Glipt je telefoon een keer uit je handen of stoot je hem per ongeluk ergens tegenaan? Dan weet je dat het iPhone 13 Pro hoesje de eerste klap opvangt. Bij ons vind je een ruim assortiment iPhone cases die sterk, trendy en ook nog betaalbaar zijn.

Met een hoesje iPhone 13 Pro voorkom je schade

Ondanks de hoge adviesprijs van de iPhone 13 Pro, blijft de smartphone onbeschermd erg gevoelig voor breuk. Hoewel Apple ontzettend hoge veiligheidsstandaarden heeft, en wederom lijkt te kiezen voor een iPhone 13 Pro met versterkt type glas (Ceramic Shield), blijft de smartphone nog steeds kwetsbaar voor breuk. Met een beetje pech kan er zelfs interne schade optreden. In het geval jouw smartphone niet meer goed functioneert, ben je genoodzaakt om de telefoon te laten repareren of in het slechtste geval zelfs een nieuwe telefoon aan te schaffen. Dat wil je toch graag voorkomen, zeker als je realiseert hoeveel geld een nieuwe iPhone kost. De beste verzekering van je telefoon? Een iPhone 13 Pro hoesje! De materialen van onze telefoonhoesjes zijn perfect in staat om de val of stoot goed op te vangen. Hierdoor blijft jouw iPhone 13 Pro onbeschadigd.

Geef je smartphone een uniek uiterlijk

De primaire functie van een iPhone 13 Pro hoesje is om jouw smartphone te beschermen. Daar zijn ze in eerste instantie voor ontworpen. We vinden het heel belangrijk dat onze producten van deugdelijke en hoge kwaliteit zijn, maar het oog wil ook wel wat. Er kunnen toch ook iPhone 13 Pro hoesjes zijn die stevig én leuk zijn? Precies, dat is ook de gedachte van Casimoda. Alle telefoonhoesjes die je op deze pagina kunt vinden, zijn met zorg ontworpen en geselecteerd op basis van een degelijke bescherming, maar ook een stijlvol uiterlijk. Alle hoesjes zijn geïnspireerd op de laatste trends, dus je weet zeker dat zowel jij en je telefoon er on-trend uitzien met onze iPhone 13 Pro hoesjes en covers.

Bescherm ook het beeldscherm van je telefoon

Als je kiest voor een populaire backcover, zoals één van deze siliconen iPhone 13 Pro hoesjes, dan wordt het beeldscherm grotendeels vrij gehouden. Onze cases hebben gelukkig wel opstaande randjes, maar wij adviseren altijd om een backcover te gebruiken in combinatie met een screenprotector. Onze gehard glazen screenprotectors beschermen ook het display van jouw iPhone 13 Pro tegen krassen, vingerafdrukken en deukjes. 

Gratis verzending op alle iPhone 13 Pro hoesjes

Bij Casimoda.nl is verzending altijd gratis; of je nu in België woonachtig bent of de bestelling in Nederland wilt laten bezorgen. Als je op werkdagen voor 16:00 uur besteld en betaald hebt, wordt jouw bestelling nog dezelfde werkdag opgestuurd. In de meeste gevallen heb je je bestelling al de volgende dag in je brievenbus liggen. Wel zo makkelijk! Wil je liever na ontvangst betalen? Kies dan voor de betaalmethode 'Achteraf betalen via Billink'. Wij versturen eerst je bestelling, en jij hoeft pas na 14 dagen te betalen op rekening. Gemak dient nou eenmaal de mens. Heb je een vraag of wil je graag nog persoonlijk advies welk iPhone 13 Pro hoesje voldoet aan jouw criteria? Filter eenvoudig op kleur, materiaal telefoonhoesje, type bescherming of neem contact op met één van onze supportmedewerkers. Wij helpen je graag verder!