Samsung hoesjes

Ben jij de trotse eigenaar van een Samsung Galaxy telefoon? Dan zit je bij Casimoda goed! We hebben een enorm assortiment aan telefoonhoesjes voor Samsung telefoons. Bescherm je smartphone met een hoesje zodat hij langer meegaat.

Kun jij kiezen uit onze Samsung telefoonhoesjes?

Voor welk team ben jij? Team Apple of team Samsung? De twee koplopers op het gebied van smartphones produceren om de haverklap prachtige technische hoogstandjes, maar hebben allebei hun eigen fanbase en groep trouwe gebruikers. Ben jij de trotse eigenaar van een Samsung Galaxy telefoon? Dan zit je bij Casimoda goed! We hebben een enorm assortiment aan telefoonhoesjes voor Samsungs. Bescherm je smartphone met een hoesje zodat hij langer meegaat.

Samsung zit niet stil

Bij Samsung Electronics in Zuid-Korea zitten ze nooit stil. Samsung is een van de grootste elektronicabedrijven in de wereld en gaat de strijd met Apple geregeld aan. Aan de lopende band worden er onder meer de modernste smartphones geproduceerd, zoals de complete Samsung Galaxy-serie waarvoor wij bij Casimoda leuke en betaalbare telefoonhoesjes verkopen.

Onze Samsung hoesjes zijn de allerleukste

Saaie telefoonhoesjes, die komen er bij Casimoda echt niet in! Wij staan bekend om ons fashionable, moderne en betaalbare assortiment. Je hebt een ruime keuze uit verschillende materialen en dessins. Soms kan ons assortiment zelfs een beetje overweldigend zijn. Daarom hebben we een optie gemaakt dat je kunt filteren. Aan de linkerkant van de site klik je aan waar je hoesje aan moet voldoen en wij tonen je alleen de Samsung hoesjes die overeenkomen met jouw wensen.

En ben je creatief genoeg om zelf een hoesje te ontwerpen? Sinds kort kun je bij Casimoda ook een Samsung hoesje ontwerpen met foto, naam, initialen, tekst of logo. In onze ontwerpstudio kun je binnen no-time een telefoonhoesje maken naar jouw wens.

Waarom wil jij alleen je Samsung telefoonhoesje bij Casimoda bestellen?

Kijk uit, als je eenmaal een hoesje van Casimoda hebt, wil je nooit meer anders. Onze hoesjes zijn uniek, betaalbaar en stevig. Maar dat is nog niet alles. Als klant van Casimoda profiteer je namelijk nog van een aantal andere voordelen als je een telefoonhoesje voor je Samsung bestelt. Wat dacht je van:

  • Gratis verzending
  • Supersnelle bezorging
  • Een klantenservice die 7 dagen per week bereikbaar is
  • 14 dagen retourrecht
  • De mogelijkheid om achteraf te betalen

Meer dan alleen telefoonhoesjes voor Samsung

Casimoda verkoopt in de webshop ook een grote diversiteit aan flipcases, bumpers, siliconen hoesjes en hardcase hoesjes voor andere telefoonmerken, waaronder Huawei, Motorola, iPhone, LG en HTC.

Bekijk ook:
- Samsung Galaxy S7 Edge hoesjes
- Samsung Galaxy S7 hoesjes
- Samsung Galaxy S6 hoesjes
- Samsung Galaxy S5 Neo hoesjes