Samsung hoesje ontwerpen

Versier je Samsung met je initialen, de naam van je lover of geef een Samsung hoesje met monogram aan je BFF cadeau. Het is een kwestie van een paar simpele clicks. Helemaal met de keuzehulp die je in no time naar het telefoonhoesje van je dromen leidt.

Een persoonlijk Samsung hoesje ontwerpen

Een Samsung hoesje ontwerpen zonder Photoshop-skills maar met een beauty van een hoesje als resultaat? Welkom in de Casimoda ontwerpstudio! Een plek waar je naar hartenlust kunt losgaan qua ontwerp; van illustratie tot print en van rosegoud tot glitterfinish.

Casimoda is een online telefoonhoesjeswalhalla waar een uniek Samsung, Huawei of iPhone hoesje ontwerpen zo gefixt is. Iedereen kan hier een hoesje ontwerpen. Versier je Samsung met je initialen, de naam van je lover of geef een Samsung hoesje met monogram aan je BFF cadeau. Het is een kwestie van een paar simpele clicks. Helemaal met de keuzehulp die je in no time naar het telefoonhoesje van je dromen leidt.

Zelf een Samsung hoesje maken

Komt die eeuwige zoektocht naar het perfecte Samsung hoesje je maar al te bekend voor? Is er niets wat in jouw ogen écht perfect is? Niks mis met een beetje perfectionisme! Daar hebben we bij de Casimoda girl gang ook een handje van. Gelukkig zijn daar de gepersonaliseerde telefoonhoesjes die je helemaal naar je smaak kunt maken. Kies je materiaal, kleur of thema en ontwerpen maar! Van een Samsung Galaxy 3 tot een Samsung Galaxy S20 FE hoesje ontwerpen; iedereen kan zijn creatieve ei kwijt.

Het resultaat wordt een Samsung hoesje waar je hart ongetwijfeld sneller van gaat kloppen. Zo eentje waarvan je denkt; goals! Een hoesje dat niemand anders heeft. En mocht je nou toch iemand spotten met precies hetzelfde hoesje; damn girl, let’s hang!

Je eigen ontworpen Samsung hoesje op Instagram

Ben je zo trots op je telefoonhoesje dat je ‘m met iedereen wilt delen? Hell yeah! We zien namelijk dolgraag jouw mooie creaties op Instagram voorbijkomen. En daar doe je niet alleen ons een plezier mee, maar ook jezelf. Wanneer je jouw zelf ontworpen Samsung hoesje deelt met de hashtag #CasiStyle maak je namelijk kans op €25 shoptegoed en een repost. Dat betekent méér stijlvolle volgers én meer budget om nóg een fashionable hoesje te ontwerpen.

Een collectie met leuke telefoonhoesjes

Zelf een hoesje ontwerpen is natuurlijk het allerleukste, maar mocht je nou graag willen afwisselen met je hoesjes, dan is onze eigen collectie vol kant-en-klare hoesjes zeker de moeite waard. Quotes, prints, illustraties; het kan zo gek niet of je vindt het in onze uitgebreide collectie met trendy, stevige en betaalbare hoesjes. En, al onze hoesjes worden gratis supersnel bezorgd.

Wissel lekker af met de leukste hoesjes voor je Samsung smartphone; te beginnen met een fantastisch hoesje dat je nu zelf gaat ontwerpen. Veel creatieplezier!