Huawei P20 hoesjes

Een bijzondere telefoon vraagt om een bijzonder telefoonhoesje. Gelukkig ben je bij ons aan het goede adres voor de meest originele en hippe Huawei P20 hoesjes.

Huawei P20 hoesje nodig? Bij Casimoda zit je altijd goed

Huawei maakt stappen en verrast wederom met haar nieuwe vlaggenschip: de Huawei P20. Niks Huawei P11, gewoon direct door naar de Huawei P20. Zelfs wij zagen dit niet aankomen. Een superluxe telefoon met interessante snufjes, maar kwetsbaar blijft ‘ie wel. In onze webshop vind je daarom een ruim aanbod Huawei P20 hoesjes. En hadden we je al verteld dat onze telefoonhoesjes hip en betaalbaar zijn? Bij dezen.

De Huawei P20: vernieuwend en luxe

Huawei wilt weer het voortouw nemen in het leggen van nieuwe trends. Zo was de Huawei P9 met driedubbele camera hot en vernieuwend in 2009. We zijn daarom reuze benieuwd wat we allemaal kunnen verwachten bij de nieuwe Huawei P20.

Vooral de camera springt in ’t oog. Tel je mee? Niet één, twee, maar drie (!) camera’s aan de achterkant met 5 keer hybride zoom en een 40-megapixel camera. Als selfies maken dan nog niet lukt, dan weten wij het ook niet meer.  

Verder valt op dat ook Huawei kiest voor een notch scherm, net als de iPhone X. Ze zijn hiermee de eerste Android-fabrikant die Apple opvolgt. Ook de vingerafdrukscanner en de nieuwste Kirin 970-chipset onder de motorkap zijn grote pluspunten. De Huawei P20 is een telefoon waar je altijd op kunt rekenen. Tenminste, als je zorgt voor een goede bescherming. Bestel je Huawei P20 hoesje vandaag nog in onze webshop.

Grootste assortiment hippe Huawei P20 hoesjes

Ben je in de winkelstraat weleens op zoek gegaan naar een hoesje voor je Huawei? Grote kans dat je zoektocht is geëindigd in mineur. Het assortiment is over het algemeen voor de Huawei P20 niet bijzonder hip. Daarom zorgen we ervoor dat onze telefoonhoesjes zowel uniek en betaalbaar zijn. Kun je niet kiezen uit alle Huawei P20 hoesjes, bumpers en convers? Probeer eens aan de linkerkant van de site te filteren op uiterlijke kenmerken. Zo wordt je keuze een stuk makkelijker.

Een telefoonhoesje van Casimoda

Wij zijn er trots op dat we onze klanten regelmatig terugzien als het tijd is voor een nieuw hoesje. Is je smaakt veranderd of heb je een nieuwe telefoon aangeschaft? Tijd voor een nieuw telefoonhoesje! Onze klanten komen terug omdat we een uitgebreid assortiment hebben dat regelmatig aangevuld wordt, maar ook omdat een telefoonhoesje van Casimoda met een aantal voordelen komt, zoals:

  • Geen verzendkosten
  • 14 dagen retourrecht
  • De mogelijkheid om achteraf te betalen
  • Snelle verzending
  • De klantenservice is 7 dagen per week (telefonisch) bereikbaar

    Een aantal redenen waarom een Huawei P20 hoesje onmisbaar is

    Waarschijnlijk kun je het antwoord zelf invullen: een telefoon blijft kwetsbaar. Je gebruikt je smartphone immers continue om met je BFF(s) te kletsen, appen of je IG-story te updaten van nieuwe content. Ja, wij weten hoe dat gaat. En voor je het weet, valt je telefoon uit je hand. Een goede bescherming is dus noodzakelijk om lang van je smartphone te kunnen genieten. Een Huawei P20 hoesje is een kleine, maar zeer verstandige investering. En bijkomend pluspunt is dat je telefoon direct in een nieuw, stijlval jasje wordt gehuld.

Ook telefoonhoesjes voor andere smartphones

De webshop van Casimoda is goed gevuld met hippe en betaalbare flipcases, bumpers, siliconen hoesjes en hardcase hoesjes voor diverse telefoonmerken. We verkopen dus niet alleen telefoonhoesjes voor Huawei. Denk bijvoorbeeld aan iPhone, Oppo, OnePlus en Samsung

Casimoda is dé online webshop waar je terecht kunt voor een zeer breed aanbod trendy en goedkope Huawei P20 hoesjes en cases. De telefoonhoesjes zijn onderscheidend, op maat gemaakt en ook nog eens ontzettend handig in gebruik. Op zoek naar een (nieuw) Huawei P20 telefoonhoesje? Blader door onze online collectie telefoonhoesjes en versier je high-end Huawei smartphone met een hip Huawei P20 hoesje van Casimoda.