Samsung Galaxy A3 (2016) hoesjes

Casimoda ontwerpt unieke telefoonhoesjes voor de meiden die iedere dag met een dansje beginnen.

Jouw Samsung Galaxy A3 (2016) hoesje van Casimoda

De naam van deze telefoon – Samsung Galaxy A3 – zal je enigszins bekend voorkomen. In 2015 konden we namelijk al genieten van een strakke, mooie telefoon met deze naam. ‘Dat kan beter’, moeten ze bij Samsung gedacht hebben, want in 2016 kwam daar de Samsung Galaxy A3 2016, ook wel bekend als de 2e generatie van de A3. Als je al een Samsung Galaxy A3 hoesje hebt liggen, let dan op! De telefoons van de 1e en 2e generatie zijn namelijk niet even groot. Geen paniek, het hoesje van je oude telefoon past waarschijnlijk toch niet meer helemaal bij je stijl. Bij Casimoda gaat het assortiment ook met de mode mee, dus tijd voor een nieuw hoesje. Vind je niet?

De Samsung Galaxy A3 (2016): bijna net zo goedkoop als onze hoesjes

Deze Samsung-telefoon is de goedkoopste met een metalen behuizing en is duidelijk familie van de Galaxy S6 qua uiterlijk. Doordat de telefoon niet ultra-dun is ligt hij makkelijk in de hand en is hij iets minder kwetsbaar dan de gemiddelde Samsung-telefoon die de afgelopen jaren geproduceerd is. Dat betekent natuurlijk niet dat je geen Samsung Galaxy A3 (2016) hoesje nodig hebt. Je kunt kiezen voor een bumper of siliconen hoesje, maar wil je het 4.7-inchscherm ook optimaal beschermen? Dan kies je voor een flipcase.

Een volledig nieuw assortiment aan Samsung Galaxy A3 (2016) hoesjes

De Samsung Galaxy A3 uit 2016 is iets groter dan zijn naamgenoot die een jaar eerder op de markt kwam. Dat betekent dat we weer een volledig nieuw assortiment Samsung Galaxy A3 hoesjes van de 2e generatie (2016) hebben waar je uit kunt kiezen. Een grote diversiteit aan type hoesjes zoals bumpers, flipcases en hoesjes van siliconen en hardplastic, maar ook een enorme keuze aan dessins.

De voordelen van je smartphonehoesje bestellen Casimoda

Hoewel de Samsung Galaxy A3 telefoon niet bijzonder duur of hightech is, weten we zeker dat je er wel zo lang mogelijk mee wilt doen. De telefoonhoesjes die wij verkopen in onze webshop zijn daarom van hoogwaardig materiaal gemaakt, zodat ze je telefoon optimaal beschermen. Maar een Samsung Galaxy A3 (2016) hoesje bij Casimoda bestellen heeft nog een aantal andere voordelen:

  • Gratis verzending
  • 14 dagen retourrecht
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Snelle verzending
  • Een klantenservice die 7 dagen per week bereikbaar is

Nu ook hoesjes voor de Samsung Galaxy A3 2017

Samsung staat niet stil. De nieuwste Samsung Galaxy A3 2017 heeft z'n aankondiging gehad. Daarom scoor je bij ons als eerste de nieuwste en meest stijlvolle Samsung Galaxy A3 2017 hoesjes. Bekijk snel ons volledige aanbod en versier jouw Samsung Galaxy A3 2017 met een trendy en betaalbaar telefoonhoesje.

Zo’n mooi telefoonhoesje is niet alleen voor jouw Samsung Galaxy A3 weggelegd

In de webshop van Casimoda vind je ook een grote diversiteit aan flipcases, bumpers, siliconen hoesjes en hardcase hoesjes voor onder andere Huawei, HTC, iPhone en Sony.