Samsung Galaxy S6 hoesjes

Nieuwe jurk? Check. Lekker lipstickje op je lippen? Check. Een telefoonhoesje dat bij je outfit past? Dankzij Casimoda kun je ook daar een vinkje bij zetten.

Een hoesje voor de Samsung Galaxy S6

Voor bescherming van de Samsung Galaxy S6 is een stevig hoesje nodig. Bij Casimoda vind je de mooiste en meest unieke telefoonhoesjes voor je Samsung S6. Exclusief verkrijgbaar voor jou. Casimoda wenst je veel plezier met je zoektocht naar het perfecte Samsung Galaxy S6 hoesje.

Alle specificaties op een rij

De Samsung Galaxy S6 met Android besturingssysteem is sinds april 2015 in Nederland verkrijgbaar. Met zijn haarscherpe kijkervaring en helderheid overtreft deze smartphone zijn voorgangers. De unibody is gemaakt van metaal in plaats van plastic zoals zijn voorgangers. Het display heeft een resolutie van 2560x1440 pixels. De achterkant is van glas. De camera is sterk verbeterd ten opzichte van eerdere versies. Hij heeft een /1.9-lensopening, bewegingsvolgende autofocus en HDR. Hierdoor maakt de smartphone betere foto's, ook bij weinig licht. Draadloze oplaadstandaarden worden door dit toestel ondersteund. Dit maakt de foto erg handig in gebruik. Opladen gaat wel tot 1.5 keer sneller dan voorgaande modellen.

Een Samsung Galaxy S6 telefoonhoesje voor bescherming

Een kostbare smartphone heeft bescherming nodig tegen krassen en stoten. Bij Casimoda hebben we diverse Samsung Galaxy S6 hoesjes verkrijgbaar die voldoende bescherming bieden. Dit is zeker nodig vanwege de glazen achterkant en de kwetsbaarheid van deze telefoon. Casimoda heeft verschillende en unieke Galaxy S6 hoesjes in het assortiment. Een Samsung telefoonhoesje biedt namelijk niet alleen bescherming, maar geeft ook een bepaalde uitstraling mee. En dat is geheel persoonlijk.

Verschillende soorten hoesjes

Het is niet altijd even makkelijk om een telefoonhoesje uit te kiezen. Ten eerste ga je uiteraard voor kwaliteit en een goede bescherming, want jouw kostbare Samsung moet lang meegaan. S6 hoesjes bij Casimoda zijn er in twee verschillende materialen: PC (plastic) en TPU (rubber/siliconen). Alle telefoonhoesjes beschermen voldoende tegen krasjes en tegen stootschade. Alleen bij Casimoda zijn er unieke designs verkrijgbaar. Zo zijn er inspirerende of coole designs waarmee je zeker onderscheid weet te maken. Designs met afbeeldingen van dieren zijn zeker designs die je niet snel tegen zal komen. In de categorie auto vind je de voorkant van een Volkswagen op de achterkant van je smartphone. Hoe origineel wil je het hebben? Hoesjes met inspirerende teksten, aztec-tekens, flowerpower, art of food, in onze webshop vind je de meest uiteenlopende maar vooral aparte telefoonhoesjes. De laatste trends worden gevolgd, dit is ook terug te zien in alle designs.

Gemak dient de mens

De smartphone dient ons al van alle gemak, maar ook een telefoonhoesje moet een meerwaarde hebben. Naast bescherming en unieke uitstraling hebben alle Samsung Galaxy S6 hoesjes ook nog eens de juiste uitsparingen waardoor alle functies, knoppen en aansluitingen op de telefoon gebruikt kunnen worden. Belangrijk is wel om voor een Samsung Galaxy S6 ook een Samsung Galaxy S6 hoesje aan te schaffen. Bovendien gaat het telefoonhoesje lang mee en is dun, waardoor je smartphone lekker slank blijft. De case sluit goed en naadloos aan op jouw telefoon. Hierdoor geniet jij van optimale bescherming in combinatie met een trendy uitstraling.

Uitstekende kwaliteit en service

Je kunt op Casimoda.nl veilig een Samsung Galaxy S6 hoesje kopen. Om de zoektocht naar het juiste hoesje iets makkelijker te maken, hebben wij een filter op onze categoriepagina's. Een telefoonhoesje is heel belangrijk. Niet alleen om het toestel een nieuwe look te geven, maar ook zeker voor de bescherming van je kostbare smartphone. Onze Galaxy S6 hoesjes zijn daarom gemaakt van duurzame materialen. Alle hoesjes, dus ook de iPhone cases en Huawei hoesjes, ondergaan een kwaliteitstest alvorens ze naar de klant opgestuurd worden. Bij Casimoda ben je, ondanks de lage prijzen, gegarandeerd van de beste Samsung Galaxy S6 hoesjes! Daarnaast worden al onze telefoonhoesjes gratis bezorgd binnen Nederland.