Affiliates

Word Casimoda affiliate en help de nieuwste hoesjestrends te verspreiden
Wil je geld verdienen met je website of blog door het plaatsen van een advertentie van Casimoda? Meld je dan vandaag nog aan voor Casimoda’s affiliateprogramma bij Tradetracker en start met geld verdienen.


Casimoda is één van de snelstgroeiende webshops in telefoonhoesjes van Nederland en heeft een permanent en wisselend aanbod hoesjes voor diverse telefoonmerken. Ons assortiment bestaat voor bijna 90% uit zelfgeproduceerde telefoonhoesjes. Deze artikelen worden in eigen beheer gemaakt en zijn dus zeer exclusief en nergens anders verkrijgbaar. De artikelen zijn trending, betaalbaar, kunnen gepersonaliseerd worden en zijn een hit onder de (vrouwelijke) doelgroep tussen de 15 en 35 jaar.


Hoe werkt het?
Je meldt je aan bij ons affiliateprogramma van Tradetracker. Wij stellen alle materialen voor je beschikbaar, zodat je direct van start kunt gaan. Onder materiaal verstaan wij up-to-date banners in diverse afmetingen, tekstlinks en een productfeed. Je ontvangt een aantrekkelijke commissie over elke doorgestuurde bezoeker die iets aanschaft binnen de geldende cookietermijn. Haal je meer leads per maand? Dan kan dit commissiepercentage zelfs met 4% stijgen.

Tradetracker heeft een zeer handig dashboard: alle statistieken zijn beschikbaar in je account, zodat je de resultaten in één overzicht hebt.

De pluspunten voor je op een rijtje

✔  Aantrekkelijke en vaste vergoeding per verkocht product
✔  Hoog conversiepercentage (vanaf 10%)
✔  Extra beloningen voor een minimaal aantal leads per maand
✔  10.000+ artikelen
✔  Up-to-date datafeed, banners en inspiratiemateriaal via Tradetracker
✔  Goed converterende webshop
✔  Weinig retourzendingen


Geïnteresseerd?
Mooi! Wij ook. Zit je nog met een vraag over ons affiliateprogramma? Stuur dan een mail naar [email protected].


Direct van start gaan en je aanmelden op ons interessante affiliateprogramma?
Registreer je als Casimoda affiliate bij Tradetracker