Een telefoonhoesje voor Valentijnsdag

  • Geplaatst op
  • Door Casimoda
  • 0

Wil jij jouw geliefde of naasten op Valentijnsdag verassen met een origineel cadeau, maar weet je nog niet wat? Op deze pagina vind je een overzicht van leuke telefoonhoesjes die geschikt zijn voor Valentijnsdag, maar die je ook cadeau kunt geven aan je BFF. Betaalbaar, leuk en een keer wat anders dan een bos bloemen.

Hoesje maken met foto

Is de telefoon van jouw betere helft een onmisbaar item geworden? Dan vind je het natuurlijk wel belangrijk dat jouw geliefde bereikbaar blijft voor Whatsapp- en Facetime sessies. Het beschermen van je liefs smartphone is daarom geen overbodige luxe, maar een must.

Je kan je geliefde niet blijer maken dan een leuk telefoonhoesje te geven. En het liefst met een persoonlijke boodschap. Bij Casimoda kun je binnen enkele stappen een telefoonhoesje ontwerpen met een foto, tekst of initialen. Geschikt voor je geliefde, maar ook om je crush middels een tekst op het hoesje te laten weten wat je van hem of haar vindt.


Verras je BFF met een hoesje

Met wie deel jij al je liefdesgeheimen en perikelen? Inderdaad, je BFF! Ook je beste vriend(in) mag niet vergeten worden op zo’n belangrijke dag. Bij Casimoda kun je vriendschapshoesjes oftewel BFF hoesjes bestellen voor verschillende smartphones. Wedden dat ze dit cadeau niet verwachten, en dat maakt het nóg leuker om te geven. Of te krijgen.


De leukste cadeaus voor hem en haar

Voor elk budget is een passend cadeau te vinden. Je maakt je vriend ongetwijfeld blij met een stoere leren hoes of een sportarmband. Laat hij vaak z’n telefoon vallen? Dan is een screenprotector van glas geen overbodige luxe.

Je vriendin gaat ongetwijfeld stralen bij het zien van een Casimoda-hoesje. Een book case met marmer of tpu hoesje met bloemenprint scoort altijd. Ze zijn er dol op. Handiger is natuurlijk wel om een paar dagen voor Valentijnsdag op slinkse wijze er achter te komen wat haar favoriete telefoonhoesje is. Ons aanbod is gigantisch en dat maakt het niet altijd makkelijk om een keuze te maken.


Een cadeautje voor jezelf: More self love

Ben je happy single of wil je jezelf graag trakteren op een mooi smartphonehoesje? Dan is Valentijnsdag óók de perfecte dag om jezelf te trakteren op iets moois. Gelukkig zijn start bij jezelf! Bij Casimoda vind je veel Apple hoesjes, maar ook voor Samsung en Huawei kun je slagen. Bekijk ook de pagina met meest populaire telefoonhoesjes, als je echt geen keuze meer kunt maken en benieuwd bent welke mobiele hoesjes het meest verkocht worden.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.