Samsung Galaxy J6 2018 hoesje ontwerpen

12 producten

Design je Samsung Galaxy J6 (2018) hoesje zelf

Een Samsung Galaxy J6 (2018) hoesje ontwerpen is altijd een goed idee. Want, laten we eerlijk zijn: De Samsung Galaxy J6 (2018) is nou niet bepaalde de meest sexy telefoon. Dat geeft natuurlijk helemaal niks, want voor smartphonehouders met een klein budget is het een heerlijke telefoon. Het was de goedkoopste telefoon die Samsung in 2018 uitbracht en het is een fijn ding voor wie echt geen Rolls-Royce onder de smartphones nodig heeft. Maar, je kunt er qua uiterlijk wel een Rolls-Royce van maken met een persoonlijk design.

Je Samsung in een uniek hoesje

Het standaard uiterlijk van de Samsung Galaxy J6 (2018) laat wat te wensen over. Dat is namelijk wel héél basic. Gelukkig is dat simpel op te lossen met een van de stevige en fashionable Samsung hoesjes van Casimoda. En leuker nog; een zelf ontworpen Samsung Galaxy J6 (2018) hoesje. Met een uniek hoesje met je eigen initialen, monogram of naam gaat jouw telefoon van een zeventje naar een dikke tien. Al draagt een aap een gouden ring, het is en blijft een lelijk ding? Nee, die vlieger gaat zeker niet op voor jouw smartphone. Met een gepersonaliseerd telefoonhoesje is jouw Samsung straks geen muurbloempje meer, maar een ware it-telefoon. En dat geldt voor alle telefoons. Van J6 (2018) hoesje tot Samsung Galaxy S8 hoesje ontwerpen; iedereen kan het met onze eenvoudige ontwerptool.

Design je telefoonhoesje zelf

Schenk een wijntje of theetje in en start die ontwerptool maar eens op. Je eigen telefoonhoesje ontwerpen betekent dikke designpret. Leuker nog dan outfits samenstellen met die nieuwe jeans of een nieuwe lipstickkleur proberen. Met de ontwerpstudio voorzie je de cover of flipcase van je Samsung van de mooiste lettertypes in alle kleuren die je kan wensen. En als je een 100% uniek hoesje wilt ontwerpen, dan kies je natuurlijk niet alleen voor je initialen, maar personaliseer je het hoesje ook nog met een eigen foto. Zo weet je zeker dat je niemand gaat tegenkomen met hetzelfde hoesje. Behalve je BFF of boyfriend misschien. Want, onze hoesjes zijn ook hele leuke cadeautjes!

De leukste Samsung Galaxy hoesjes

Als je een hoesje bij Casimoda shopt, weet je niet alleen zeker dat je een fashionable jas of jurk voor je telefoon in de wacht sleept, maar heb je ook altijd een betrouwbaar en stevig hoesje. Wat onderscheidt onze hoesjes van de rest? De hoesjes van Casimoda zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteit kunststof, gaan lang mee en hebben ook nog eens een uniek design. En mocht je nou toch ergens niet tevreden mee zijn of ons juist willen laten weten hoe blij je met je Samsung Galaxy J6 (2018) hoesje bent? Onze klantenservice hoort graag van je; 7 dagen per week.

Bekijk ook:
- Samsung Galaxy S7 hoesje ontwerpen
- Samsung Galaxy A6 2018 hoesje ontwerpen
- Samsung Galaxy S9 hoesje ontwerpen