iPhone hoesje ontwerpen

Omdat elke gelegenheid uniek is, kan alles op de telefoonhoesjes worden gepersonaliseerd. Kies eerst jouw telefoon, selecteer een ontwerp en verander daarna wat je maar wilt.

Een uniek iPhone hoesje ontwerpen

Wil jij ook een iPhone hoesje ontwerpen waarvan iedereen vraagt ‘Damn girl, waar heb je die geshopt’? Maak je je iPhone telefoonhoesje zelf bij Casimoda en je kunt met trots zeggen dat jij de kunstenaar bent van dit fantastische mobiele hoesje om je iPhone. Beginnen de creative juices al te borrelen?

Zelf iPhone hoesje maken

Wie had gedacht sinds de introductie van de allereerste iPhone in 2007 dat je vandaag de dag je superstrakke iPhone kunt pimpen met de mooiste gepersonaliseerde hoesjes? Vaarwel saaie covers en bumpers; hallo beauty’s voor alle iPhones. Van een iPhone 5 tot iPhone XS hoesje ontwerpen met naam; you can do it!

Haal de kunstenaar in jezelf naar boven en ontwerp je eigen hoesje met je naam, initialen, letter of monogram. Ook als er geen Picasso in je schuilt is het zo gepiept. Iedereen kan een hoesje maken. Het is een kwestie van een paar klikken en je unieke iPhone hoesje ligt morgen al bij je op de mat. Je kunt dus in no time shinen met je nieuwe telefoonhoesje.

Mooi voordeel van zelf een hoesje ontwerpen: een gepersonaliseerd hoesje is altijd uniek, dus de kans dat je je fashion twin tegen het lijf loopt is heel klein. En mocht het wel gebeuren, dan weet je in ieder geval; diegene heeft smaak! De leuke hoesjes van Casimoda zijn namelijk geliefd bij influencers, fashion bloggers en vrouwen met stijl.

Deel je zelf ontworpen iPhone hoesje op Instagram

Inspireer ons met jouw creatie en post een foto met de nieuwe outfit voor je telefoon op Instagram. Gebruik je de hashtag #CasiStyle, dan maak je ook nog kans op €25 shoptegoed en een repost. Kom maar door met die nieuwe volgers en dat extra zelf ontworpen iPhone hoesje! Maar met je gewonnen shoptegoed kun je natuurlijk ook je zus of BFF verrassen. Ook als het geen iPhone-fans zijn. Je kunt namelijk ook een Samsung of Huawei hoesje ontwerpen. Om maar een paar voorbeelden te noemen.

Telefoonhoesjes uit de Casimoda collectie

Ho stop! Niet zomaar wegklikken als je eenmaal een iPhone hoesje hebt ontworpen. Onze eigen collectie hoesjes is namelijk zó leuk, dat je zomaar eens halsoverkop verliefd kunt worden op een tweede hoesje voor je smartphone. Je draagt immers ook niet iedere dag dezelfde jurk. Toch?

Wanneer je een hoesje bij Casimoda bestelt weet je niet alleen zeker dat je iPhone hoesje de show steelt, maar ook dat hij stevig en betaalbaar is en supersnel gratis wordt bezorgd. Ontwerpen maar!