Sony Xperia X hoesjes

74 producten

Sony Xperia X hoesje online kopen bij Casimoda

Of Casimoda nu de eerste of je zoveelste stop is tijdens je online zoektocht naar een leuk en betaalbaar hoesje voor je telefoon: onze webshop is in ieder geval je allerlaatste stop. We verkopen namelijk een grote diversiteit aan telefoonhoesjes voor Sony Xperia X telefoons: flipcases, siliconen hoesjes en bumpers. Verder zoeken hoofd niet! In de webshop van Casimoda slaag je gegarandeerd.

 

De Sony Xperia X serie

De Xperia X serie van Sony bestaat uit een aantal populaire, hypermoderne telefoons, waaronder de Xperia X, de X Performance en de XA. Al deze telefoons hebben een dun design, een 5-inchscherm en een goede camera. Beschik jij over zo’n telefoon uit de Xperia X-serie van Sony? Kleed ‘m aan met een telefoonhoesje van Casimoda. Onze hoesjes zorgen voor een leuk uiterlijk én optimale bescherming

 

Altijd een Sony Xperia X hoesje naar jouw smaak

Ons assortiment is zo divers, dat er voor iedereen wel een hoesje naar haar of zijn smaak bijzit. Maak een keuze uit de hoesjes met quotes, printjes, glitters of illustraties. Wil je niet het hele assortiment door hoeven bladeren? Aan de linkerkant van de site kun je filteren op jouw wensen. Zo krijg je alleen de Xperia X hoesjes te zien die voldoen aan jouw eisenpakket.

Nu ook online verkrijgbaar: Sony Xperia X Compact hoesjes

Ook voor de nieuwe Sony Xperia X Compact zijn er hoesjes toegevoegd. Het compacte toptoestel van Sony verdient een trendy telefoonhoesje van Casimoda. Bekijk snel het aanbod Sony Xperia X Compact hoesjes.

Waarom je jouw telefoonhoesje altijd bij Casimoda wilt bestellen

Een hoesje voor je Sony Xperia X in de webshop van Casimoda bestellen is niet allen leuk omdat het assortiment heel betaalbaar een fashionable is. Het is éxtra leuk omdat de verzending altijd gratis is, je hoesje vaak de volgende dag nog op de mat ligt én je 14 dagen retourrecht hebt. Onze klantenservice hangt 7 dagen per week aan de telefoon om al jouw vragen te beantwoorden en als je liever achteraf wilt betalen, dan vinden we dat helemaal prima. Fijn hè?

 

Ons assortiment is groter dan alleen Sony Xperia X hoesjes

Casimoda staat bekend om haar moderne en diverse assortiment aan hoesjes voor een grote verscheidenheid aan telefoons: flipcases, bumpers, siliconen hoesjes en hardcase hoesjes . We verkopen ze voor Sony-telefoons, maar ook voor andere telefoonmerken. Denk aan Samsung, Huawei, iPhone, Motorola en HTC. Voor ieder bekend telefoonmerk hebben wij een mooi aanbod aan stevige, fashionable hoesjes.

Bekijk ook:
- Sony Xperia X Compact hoesjes
- Sony Xperia XZ hoesjes
- Sony Xperia XA hoesjes
- Sony Xperia Z5 Compact hoesjes