Motorola Moto G 2014 hoesjes (2nd gen)

Filteren en rangschikken

Een Motorola Moto G 2014 (2nd gen) hoesje waar je blij mee bent

Als we op stap gaan of überhaupt het huis verlaten, kijken we altijd nog even in de spiegel. Een laatste check of we goed voor de dag komen. Klopt alles? Prima, dan gaan we met een zelfverzekerd gevoel de deur uit. Outfit: check, lipglossje: check, maar dat telefoonhoesje? Dat kan écht niet meer. Zorg ervoor dat je je Motorola Moto G 2014 telefoon op fashionable wijze beschermt met een telefoonhoesje van Casimoda. Je hoeft er niet eens voor de deur uit. Vandaag in de webshop besteld, betekent binnen 1 á 2 dagen op de mat.

Dit is de Motorola Moto G 2014 in het kort

De Motorola Moto G kwam in 2014 op de markt en is een bescheiden telefoon. Hij ligt daarom perfect in de hand. Je hebt de keuze tussen zwart en wit en wij zijn heel benieuwd welke kleur jouw telefoon is. De kleur van je telefoon bepaalt natuurlijk ook welk telefoonhoesje je erbij neemt. De Motorola Moto G 2014 is de tweede generatie (2nd gen) van deze telefoon en heeft een 5-inchscherm en 3G-support. Hij draait op een quad-coreprocessor en is voorzien van het Android-besturingssysteem.

Er valt gelukkig wat te kiezen tussen verschillende Moto G 2014 hoesjes

Je staat voor het assortiment telefoonhoesjes aan de wand te staren bij de plaatselijke telefoonwinkel. Zwart, zwart, wit, grijs, wit en een kleurtje hier en daar. Niet echt de mooie hoesjes waar je op hoopte. Zo’n standaard hoesje, dat is een gemiste kans. Gelukkig vind je bij Casimoda een héél uitgebreid assortiment aan hippe, kleurrijke en goedkope telefoonhoesjes, dus ook voor je Motorola Moto G 2014 telefoon. Aan onze digitale wand met telefoonhoesjes vind je sowieso wat je zoekt. Of je nu voor een siliconen hoesje gaat of dat er een flipcase, bumper of hardcase hoesje op je wensenlijstje staat. Heel lang zoeken hoeft gelukkig niet, ook al valt er heel wat te kiezen. Je kunt namelijk filteren op onder meer kleur en type hoesje, zodat je nooit meer hoesjes door hoeft te worstelen dan gewenst.

Bestel het juiste telefoonhoesje

Nog een extra tip van onze telefoonhoesjesexperts voor jou: let op dat je het goede hoesje bestelt. De Motorola Moto is er namelijk in verschillende types en generaties en de hoesjes kun je onderling niet wisselen. Dubbelcheck uitgevoerd? Mooi! Dan kun je het hoesje nu met een gerust hart in je mandje klikken.

Een tophoesje voor je Motorola, maar ook topservice

Hoewel een hoesje kiezen hartstikke leuk is, kan het voorkomen dat je er niet helemaal uitkomt. Je kunt natuurlijk de hulp inroepen van je vrienden als het om de kleur gaat, maar als je meer wilt weten over het materiaal of een andere vraag hebt: dan staat onze klantenservice 7 dagen per week voor je klaar. Heb je je hoesje vandaag op tijd besteld? Dan is de kans groot dat hij morgen al op je mat ligt. Heb je direct een goede bescherming voor je Motorola Moto G 2014 in huis. Een groot pluspunt van bestellen bij Casimoda is dat je geen verzendkosten hoeft te betalen en dat je 14 dagen de tijd krijgt om het hoesje te ruilen of retourneren, mocht hij niet perfect bij je eisen aansluiten.

Je vindt in onze telefoonhoesjeswebshop niet alleen Motorola Moto G 2014 hoesjes, maar ook hoesjes, bumpers en covers voor je iPhone, Huawei, Nokia en LG. Net als dat de bijbehorende telefoonaccessoires uiteraard ook in onze webshop verkrijgbaar zijn.

Bekijk ook:
- Motorola Moto G (3rd gen) hoesjes
- Motorola Moto G (1e gen) hoesjes
- Selfiesticks