Motorola Moto G4 hoesjes

11 producten

Motorola Moto G4 hoesje nodig? Shop ‘m bij Casimoda

Je telefoon gebruik je tegenwoordig niet meer alleen om te bellen. Je vrienden uitnodigen voor een avondje uit, even checken hoe laat het is of dat grappige filmpje op YouTube kijken: alles gebeurt via je smartphone. Je telefoon is waarschijnlijk ook voor jou onmisbaar. Wat nou als je telefoon kapotvalt? Dan baal je dat je geen beschermhoesje hebt gekocht. Ook jouw Motorola Moto G4 verdient een mooi en stevig hoesje van Casimoda.

 

De Motorola Moto G4: betaalbare smartphone

Een 2800 mAh Li-Pol-batterij, 2GB RAM-geheugen en 16 GB intern geheugen: dat vind je onder de motorkap van de Motorola Moto G4 die sinds eind mei 2016 op de markt is. De Motorola Moto G4 is een budgetsmartphone: lekker betaalbaar en doet wat hij moet doen. Het is niet de meest moderne of fancy telefoon, maar toch zeker een fijn toestel dat je goed moet beschermen tegen schade met een telefoonhoesje.

 

Vind je weg in ons uitgebreide assortiment telefoonhoesjes

Heb jij al een hoesje voor je Motorola gevonden dat aan al je wensen voldoet? Ga je voor een printje, wordt het een quote die je inspireert of ga je liever voor basic zodat je telefoon overal bij matcht? Je vindt al deze varianten hoesjes in onze webshop. Wil je alleen de hoesjes te zien krijgen die bij jouw wensen passen? Filter het aanbod dan aan de linkerkant van de website.

 

Profiteer van de voordelen van een bestelling in de shop van Casimoda

Telefoonhoesjes bestellen bij Casimoda is leuk. Niet alleen omdat ons assortiment anders is dan je in de gemiddelde telefoonhoesjeswebshop vindt, maar ook omdat je als klant van een aantal voordelen profiteert. Denk aan:

  • Supersnelle gratis verzending
  • 14 dagen retourrecht
  • De mogelijkheid om achteraf te betalen
  • Een klantenservice die 7 dagen per week voor je klaarstaat

 

Naast Motorola ook telefoonhoesjes voor tal van andere merken

Wist je dat we ook voor heel veel andere telefoonmerken verschillende hoesjes zoals flipcases, bumpers, siliconen hoesjes en hardcase hoesjes verkopen? Denk aan Samsung, Huawei, iPhone, LG en HTC. Voor ieder bekend telefoonmerk hebben wij een mooi aanbod aan fashionable, betaalbare en bijzondere hoesjes.

Bekijk ook:
- Motorola Moto G 2015 (3rd gen) hoesjes
- Motorola Moto G 2014 (2nd gen) hoesjes
- Motorola Moto G5 hoesjes