Motorola Moto X Play hoesjes

0 producten
Geen producten gevonden...

Bestel jouw Motorola Moto X Play hoesje online

Dat we geen flinke duik met onze telefoon moeten maken of ‘m mee het hockey- of voetbalveld moeten nemen, dat is ons wel duidelijk. De meeste telefoons komen hier niet goed vanaf. Waarschijnlijk ook jouw Motorola Moto X Play niet. Maar je telefoon zomaar in je tas slingeren of een rondje hardlopen met je telefoon: dat is dagelijkse kost. Je beschermt je telefoon toch wel met een Motorola Moto X Play hoesje?

De speelse Motorola Moto X Play

De opvolger van de Motorola Moto X, de Motorola Moto X Play heeft een indrukwekkend lijstje aan specificaties. Daar kun je niet onderuit. De telefoon is iets groter dan zijn voorganger en heeft een 21-megapixelcamera én een 5-megapixel selfiecamera. De smartphone staat bekend om zijn supergrote accu waar je sowieso – ook bij regelmatig gebruikt – de dag door moet komen. De telefoon kan door de coating tegen een klein spatje water, maar een flinke val: daar heb je een Motorola Moto X Play telefoonhoesje voor nodig om ‘m te beschermen.

Een ruime keuze aan hoesjes

De meeste telefoonhoesjes die je in de winkels vindt zijn maar saai. Daarbij kun je je voor een telefoon zoals een Motorola Moto X Play een ongeluk zoeken naar een origineel hoesje. Het assortiment is meestal niet zo groot. Surprise, surprise: laat je verrassen door het uitgebreide assortiment van Casimoda. Met quotes, prints of in bijzondere kleurtjes. Flipcases, siliconen hoesjes of hardcase telefoonhoesjes. Het assortiment Motorola Moto X Play telefoonhoesjes in onze webshop zal je niet tegenvallen.

Profiteer van de voordelen van bestellen in de webshop van Casimoda

Heeft ons uitgebreide assortiment je al enthousiast gemaakt? Wacht maar totdat je de voordelen hoort waar je als Casimoda-klant van profiteert. Natúúrlijk bestel je het telefoonhoesje voor je Motorola Moto X Play bij Casimoda, want tegen deze voordelen kan niemand op:

  • Altijd gratis verzending
  • 14 dagen retourrecht
  • De mogelijkheid om achteraf te betalen
  • Een klantenservice die 7 dagen per week je vragen beantwoordt
  • Snelle bezorging van je Motorola Moto X Play hoesje

Niet alleen Motorola Moto X Play hoesjes

Wij verkopen in onze webshop vol telefoonhoesjes ook een grote diversiteit aan flipcases, bumpers, siliconen hoesjes en hardcase hoesjes voor andere telefoonmerken, waaronder iPhone, Huawei en LG.


Bekijk ook:
- Motorola Moto G 2015 hoesjes
- Motorola Moto E 2015 hoesjes
- Motorola Moto E hoesjes