Samsung Galaxy A5 2016 hoesjes

Casimoda heeft hoesjes voor de meiden met in de ene hand hun telefoon en in de andere hun zelfvertrouwen.
Filteren en rangschikken

Heb jij al een hoesje voor je Samsung Galaxy A5 2016?


De Samsung Galaxy A5. Die naam komt je waarschijnlijk bekend voor. We hebben het hier dan ook over de 2e generatie van deze telefoon. Begin 2016 kwamen ze aan in de eerste Nederlandse winkels: de A-serie is geland! Ongeveer 400 euro, dat is wat de telefoon kost. Een flinke investering. Zo’n kostbare telefoon verdient een beschermhoesje. Gelukkig heeft Casimoda een ruim assortiment aan Samsung Galaxy A5 2016 hoesjes.

Wat staat er op het specificatielijstje van de Samsung Galaxy A5 2016?

Een chique vormgegeven en volledig uitgeruste smartphone, voor de helft van wat een iPhone kost. Dat is de Samsung Galaxy A5 van de 2e generatie. Goed, op het specificatielijstje van deze Samsung staat onder meer:
  • Een 5,2-inchscherm
  • Een 13-megapixelcamera
  • Een 1,6 GHz octa-core processor
  • Een downloadsnelheden tot 300 Mbps

Een telefoon waar je dus niet alleen mee kunt bellen, maar die waarschijnlijk heel wat andere taken in je leven zal gaan vervullen. Daar wil je natuurlijk zo lang mogelijk mee doen. Vergeet je ‘m daarom niet te beschermen met een flipcase, hoesje of bumper?

Je zoektocht naar Samsung Galaxy A5 hoesjes (2nd gen) eindigt bij Casimoda

Of onze webshop nu de eerste of de laatste is die je aandoet: je zoektocht eindigt hier. Dat durven we bijna met zekerheid te zeggen. We hebben namelijk zo’n groot assortiment aan verschillende hoesjes, dat de kans héél groot is dat je slaagt. Of je nu een vrolijk BFF-hoesje zoekt dat je met je vriendinnen kunt delen, of liever een mooie quote op een van je Samsung Galaxy A5 2016 hoesjes hebt. We hebben het allemaal.

 

Waarom je alleen nog maar in onze telefoonhoesjeswebshop wilt bestellen

We doen er zelfs nog een stapje bovenop. De kans is namelijk groot dat je voortaan alleen nog maar in onze webshop wilt bestellen. Niet alleen omdat we hele betaalbare, leuke en stevige hoesjes hebben voor heel veel verschillende telefoons, maar ook om een aantal andere redenen. Bestel je een Samsung Galaxy A5 2016 hoesje bij Casimoda, dan profiteer je van de volgende voordelen:

  • Geen verzendkosten
  • 14 dagen retourrecht
  • De mogelijkheid om achteraf te betalen
  • Snelle verzending
  • De klantenservice is 7 dagen per week bereikbaar

 

New in: Samsung Galaxy A5 2017 hoesjes

Samsung staat niet stil en de opvolger van de Samsung Galaxy A5 2016 ligt al bijna in de schrappen. Heb jij de Samsung Galaxy A5 2017? Dan passen deze hoesjes niet. Bekijk snel alle Samsung Galaxy A5 2017 hoesjes en zorg ervoor dat jouw nieuwe smartphone optimaal beschermd wordt.

Ook beschermhoesjes voor andere telefoonmerken

Ons assortiment bestaat uit meer dan alleen Samsung-telefoons, ook hoesjes voor iPhone, Huawei, Nokia en LG vind je in onze telefoonhoesjeswebshop.

Casimoda is dé online webshop die je als favoriet opslaat voor een zeer breed, uniek en variërend aanbod Samsung Galaxy A5 2016 hoesjes en cases voor een betaalbare prijs. De telefoonhoesjes zijn onderscheidend, op maat gemaakt en ook nog eens ontzettend handig in gebruik. Op zoek naar een (nieuw) Samsung Galaxy A5 2016 telefoonhoesje? Blader door onze online collectie telefoonhoesjes en versier je Samsung Galaxy A5 2016 met een trendy hoesje of case van Casimoda.

Bekijk ook:
- Samsung Galaxy A5 2017 hoesjes
- Samsung Galaxy A3 2017 hoesjes
- Samsung Galaxy A3 2016 hoesjes
- Samsung Galaxy A5 hoesjes