Samsung Galaxy S3 Mini hoesjes

Filteren en rangschikken

Een hoesje voor de Samsung Galaxy S3 Mini

Heb je een Samsung Galaxy S3 mini gekocht? Dan kan een bijpassend telefoonhoesje natuurlijk niet ontbreken. Bescherm je Samsung met een hoesje uit de webshop van Casimoda. Bekijk direct ons exclusieve aanbod telefoonhoesjes en kies een hoesje dat past bij je smartphone en stijlgevoel.

S3 Mini specificiaties

De betaalbare Samsung Galaxy S3 mini heeft dezelfde looks als z’n dure broer, tal van slimme functies en een relatief goede camera. De smartphone is voorzien van een 5-megapixelcamera met LED-flitser en autofocus. Het 4-inch touchscreenscherm (53 x 87 mm) is een ideale maat en erg gebruiksvriendelijk. De kleuren spatten van je AMOLED-scherm bij deze Samsung-smartphone. De S3 mini heeft een interne opslagruimte van 8 GB en daarvan is 4,3 GB vrij voor het downloaden van games en apps. Indien wenselijk kun je het geheugen uitbreiden met een 32 GB geheugenkaart. Verder zijn de handige functies als direct call, pop up play, s voice en smart alert op de Samsung Galaxy S3 mini terug te vinden. Kortom: een compacte en betaalbare Samsung smartphone die zeker niet onderdoet voor zijn grotere broers en zussen.

Bescherm je telefoon met een hoesje

Heb je al een keuze kunnen maken uit het grote aanbod telefoonhoesjes? Bij Casimoda is er voor ieder wat wils. Wij hebben een enorme collectie Samsung Galaxy S3 mini hoesjes in het assortiment zodat je altijd zult slagen: van sterke kunststof hardcase hoesjes tot (PU) leren flipcase-modellen.

Kwaliteit en service

Bestel een leuk telefoonhoesje bij Casimoda zonder dat je de deur uit hoeft. Maak gebruik van onze gratis verzendservice en profiteer van een razendsnelle levering. Bestel je een hoesje op werkdagen voor 15:00 uur? Dan heb je je bestelling vaak al de volgende werkdag in huis.

Bekijk ook:
- Samsung Galaxy S3 hoesjes
- Samsung Galaxy S4 Mini hoesjes
- Samsung Galaxy S5 Mini hoesjes