Samsung Galaxy S4 Mini hoesjes

Filteren en rangschikken

Samsung Galaxy S4 Mini hoesjes van Casimoda

De Samsung Galaxy S4 mini: de kleinere uitvoering van de populaire Samsung Galaxy S4 uit 2013. Het mid-rangetoestel heeft de looks van de Galaxy S4, in een kleinere behuizing. Het prijskaartje is bescheiden, maar dat is natuurlijk geen reden om je telefoon niet te beschermen met een van de Samsung Galaxy S4 mini hoesjes van Casimoda. Onder de motorkap van de smartphone zit een 1,7 GHz dual-core processor en 1 GB werkgeheugen. De S4 mini draait op Android 4.2.2. (Jelly Bean) en TouchWiz.

Waarom een stevig smartphonehoesje online bestellen?

Hedendaagse smartphones zien er steeds luxer en moderner uit, maar ze worden ook kwetsbaarder. Na een valpartij komt je telefoon er zonder hoesje maar zelden ongeschonden van af. Met een telefoonhoesje van webshop Casimoda verklein je de kans op schade en geef je je smartphone gelijk een nieuw, trendy uiterlijk.

Verschillende S4 Mini edities

Door de grote populariteit van de Samsung-telefoon zijn er inmiddels diverse Galaxy S4 mini uitvoeringen op de markt, zoals de Samsung Galaxy S4 Mini VE, Samsung Galaxy S4 Mini La Fleur en de Samsung Galaxy S4 Mini black edition. De S4 Mini hoesjes van Casimoda passen ook op bovengenoemde S4 Mini edities, omdat de toestellen qua afmetingen identiek zijn.

Ons aanbod telefoonhoesjes voor Samsungs

We variëren graag in ons aanbod telefoonhoesjes, zo wordt het assortiment hoesjes, covers, bumpers en cases regelmatig vernieuwd. We hebben natuurlijk ook een permanent wisselend aanbod S4 mini hoesjes. De nieuwe collectie fall 2015 staat inmiddels online. De S4 mini komt dan wel uit 2014, maar de telefoonhoesjes van Casimoda zijn volgens de laatste modetrends.

Bij Casimoda kun je kiezen uit verschillende soorten hoesjes, zoals hardcase hoesjes, flipcases en bumpers.

 

Goedkope Samsung Galaxy S4 Mini hoesjes

Heb je op dit moment wat minder geld te besteden? Neem dan eens een kijkje in onze hoesjesoutlet. Je scoort al voor enkele euro’s een van onze trendy Samsung Galaxy S4 mini covers of cases.

 


Smartphonehoesjes van de beste kwaliteit

Bij Casimoda ben je verzekerd van een uniek, stevig telefoonhoesje en goede service. Een hoesje heb je al binnen één werkdag in huis. Niet tevreden? Dan kun je het telefoonhoesje binnen 14 dagen terugsturen.

Wij bieden ook telefoonhoesjes aan voor de Samsung Galaxy S5 Mini en Samsung Galaxy S3 Mini. Op zoek naar een hoesje voor een andere smartphone, zoals een iPhone, LG, Nokia, Huawei of HTC? Ook hier hebben we de leukste hoesjes voor.


Bekijk ook:
- Samsung Galaxy S5 hoesjes
- Samsung Galaxy S4 Mini hoesjes
- Samsung Galaxy S3 Mini hoesjes