Samsung Galaxy S6 Edge hoesjes

40 producten

Een hoesje voor de Samsung Galaxy S6 Edge

Heb je een Samsung Galaxy S6 Edge? Dan ben je de trotse eigenaar van een high-end smartphone met het eerste dual-edge display ter wereld! De gebogen rand (edge) geeft de smartphone een uniek uiterlijk. Zorg voor een optimale bescherming voor je smartphone. Kies daarom voor een Samsung Galaxy S6 Edge hoesje van Casimoda. Je telefoon wordt dan goed beschermd en gestyled volgens de laatste modetrends.

Bescherm je telefoon met een telefoonhoesje

Een smartphone is voor bijna iedereen onmisbaar. We gebruiken het allemaal in het dagelijks leven. Niet alleen om te bellen, maar ook om te appen, mailen, internetten of om social media te checken. Je kunt er dan ook niet aan denken dat je kostbare smartphone schade oploopt. Wanneer je een telefoon vast hebt, kun je deze per ongeluk laten vallen. De reparatiekosten zijn duur en mogelijk is niet alles goed opgeslagen of ben je in het slechtste scenario al je gegevens kwijt. Bescherm daarom je Samsung Galaxy S6 Edge met een S6 Edge hoesje, zodat je Samsung Galaxy S6 Edge schadevrij blijft. Aan de linkerkant van de pagina kun je filteren op de soort bescherming die je het toestel wilt geven.

Kies het juiste telefoonhoesje

De Samsung Galaxy S6 Edge wordt aan de voorkant beschermd door een Gorilla Glas 4 laagje. De glazen achterzijde echter niet. Om je S6 Edge te voorzien van de nodige bescherming, is een telefoonhoesje een must-have. Met een S6 Edge hoesje weet je dat het toestel is opgewassen tegen klappen van buitenaf. Dankzij onze hardcase hoesjes, blijft het krasbestendige scherm aan de voorzijde altijd vrij en dus volledig functioneel.

Verfraai het uiterlijk van je smartphone

Een S6 Edge hoesje voor je Samsung biedt bescherming, maar kan uiteraard ook dienen om de smartphone te verfraaien. Casimoda begrijpt dit als geen ander en heeft een zeer breed aanbod telefoonhoesjes met unieke dessins. Doordat de hoesjes in eigen beheer worden ontworpen en gemaakt, ben je verzekerd van een exclusief telefoonhoesje. Laat je outfit matchen met de juiste telefoonhoes. Zo creëer je een nieuwe, unieke look!

Naar wat voor soort Galaxy S6 Edge hoesje gaat jouw voorkeur?

Naar welke Samsung Galaxy S6 Edge hoesje je voorkeur ook uit mag gaan, wij zorgen dat de bestelling zo snel mogelijk en zonder verzendkosten bij je bezorgd wordt. Indien het hoesje voorradig is, wordt deze de dag erop geleverd. Zo hoef je nooit lang te wachten om jouw nieuwe Samsung Galaxy S6 Edge hoesje in gebruik te nemen.

Casimoda is dé online webshop waar je terecht kunt voor een zeer breed, uniek en variërend aanbod Samsung Galaxy S6 Edge hoesjes en cases voor een betaalbare prijs. De telefoonhoesjes zijn onderscheidend, op maat gemaakt en ook nog eens ontzettend handig in gebruik. Op zoek naar een (nieuw) Samsung Galaxy S6 Edge hoesje? Blader door onze online collectie telefoonhoesjes en versier je Samsung Galaxy S6 Edge met een trendy Samsung Galaxy S6 Edge hoesje van Casimoda.


Bekijk ook:
- Samsung Galaxy S5 (Neo) hoesjes
- Samsung Galaxy S6 hoesjes
- Samsung Galaxy S6 Edge Plus hoesjes