Sony Xperia M4 Aqua hoesjes

Een hoesje voor de Sony Xperia M4 Aqua 

Met de Sony Xperia M4 Aqua kan je geen waterongelukjes meer hebben. Een plons in het toilet of een duik tijdens een boottochtje overleeft deze telefoon allemaal. Maar kan hij ook tegen een stootje? Ondanks dat hij waterdicht is, wil je deze hypermoderne cameratelefoon natuurlijk alsnog beschermen met een Sony Xperia M4 Aqua hoesje.

Bescherm jouw waterdichte telefoon

Als je van water houdt dan kan je geluk niet op met deze Sony-telefoon. Mee naar het zwembad, vakantiekiekjes maken in het water: het kan allemaal. De 13-megapixelcamera stelt ook zeker niet teleur en deze telefoon staat bekend als een smartphone die maar door en door gaat. De batterij gaat namelijk tot wel 2 dagen mee. Heb je al een hoesje voor je Xperia M4 Aqua in gedachten? We hebben ook hoesjes met water en glitters ín het hoesje. Wel toepasselijk voor zo’n telefoon.

Heb je ooit zo’n uitgebreid assortiment telefoonhoesjes gezien?

Het assortiment van Casimoda is erg uitgebreid. Niet alleen hebben we voor veel telefoons verschillende type hoesjes. Ook voor iedere telefoon is het aanbod aan hoesjes erg divers. Quotes, glitters, illustraties: you name it. Al onze hoesjes gaan zeker met de tijd mee en beloven je telefoon – naast een mooi jasje te geven – ook altijd goed te beschermen. Kun jij een keuze maken uit al onze Sony Xperia M4 Aqua hoesjes?

De voordelen van bestellen bij Casimoda

Gratis verzending, dat is wat we altijd beloven! Zo blijft ons aanbod naast erg fashionable, ook erg betaalbaar. Maar er zijn nog meer voordelen van je telefoonhoesje bestellen bij Casimoda. Denk aan:

  • Supersnelle verzending: vandaag tijdens kantooruren besteld, is vaak morgen al op de mat.
  • Je mag achteraf betalen als je dat fijn vindt.
  • Onze klantenservice staat 7 dagen per week voor je klaar om al je vragen te beantwoorden.
  • Je hebt 14 dagen retourrecht als je het hoesje toch niet besluit te houden of graag wilt ruilen voor een ander exemplaar.

Telefoonhoesjes voor alle bekende merken

In de online shop van Casimoda verkopen we een groot wisselend assortiment aan flipcases, bumpers, siliconen hoesjes en hardcase hoesjes voor Sony-telefoons, maar ook voor andere telefoonmerken. Denk aan Samsung, Huawei, iPhone, Motorola en HTC. Voor ieder bekend telefoonmerk hebben wij een mooi aanbod aan hippe, goedkope en unieke hoesjes.

Bekijk ook:
- Sony Xperia M5 hoesjes
- Sony Xperia XA hoesjes
- Sony Xperia X hoesjes