iPhone 6(s) Plus hoesjes

Je telefoon verdient een goede bescherming, vind je niet? Een telefoonhoesje bestellen? Dat doe je dan natuurlijk bij Casimoda.

Een leuk iPhone 6(s) Plus hoesje

In je broekzak, op je bureau, de rand van het bad of het aanrecht. Je iPhone 6 Plus ziet heel wat verschillende plekken op een gemiddelde dag. In je tas, uit je tas, in je zak, uit je zak. Zo’n telefoon krijgt het te verduren. Vooral de iPhone 6(s) Plus, want die is lekker groot, waardoor je eerder even je telefoon pakt om een mailtje te versturen of een serie te kijken. Een hoesje voor je iPhone 6(s) Plus is dan ook wel een must. Je telefoon verdient een goede bescherming, vind je niet? Een leuk telefoonhoesje bestellen? Dat doe je dan natuurlijk bij Casimoda.

Alle specificaties op een rij

We zeiden het al: de iPhone 6 Plus is groot. Zeker voor Apple-begrippen. De smartphone heeft een 5,5-inch scherm, een stuk groter dan het 4,7-inch scherm van de iPhone 6s hoesjes. Ondanks het grote scherm is de 6 Plus slechts 7 mm dik. Onder de motorkap heeft de nieuwste iPhone Plus-variant, de 6s Plus, wat updates ondergaan. De telefoon draait op iOs 9, heeft een verbeterde A9-processor en een snellere grafische chip. Zo’n telefoon verdient de allerbeste bescherming: een van onze leuke en goedkope telefoonhoesjes.

De smartphone heeft een 8-megapixelcamera. Deze camera is voorzien van autofocus met focus pixels. Ook de extra grote batterij is ontzettend handig. Zo kun je tot wel 12 uur op internet surfen, 80 uur muziek luisteren of 14 uur lang bellen zonder dat de iPhone 6 Plus opgeladen hoeft te worden. Een indrukwekkend lijstje aan specificaties.

Een telefoonhoesje kopen: waar moet je op letten?

Noem eens één valide reden waarom je geen telefoonhoesje voor je iPhone 6 Plus zou kopen? Nee, die wegen allemaal niet op tegen de redenen om het wel te doen. Een hoesje van Casimoda maakt je telefoon uniek én biedt ook nog bescherming. Of je nou op zoek bent naar een cover of case voor volledige bescherming of minimale bescherming waarbij het uiterlijk van je iPhone 6 Plus zichtbaar blijft, Casimoda heeft het.

Optimale bescherming

De iPhone 6 Plus is met zijn afmetingen (158,1 x 77,8 x 7,1 mm) de grootste smartphone uit de iPhone-lijn. De telefoon heeft een prachtig strakke vorm en een sublieme afwerking, zoals we dat van Apple gewend zijn. Kies je een smartphone van Apple? Dan ben je hoe dan ook verzekerd van een luxe uitstraling, maar wil je je telefoon personaliseren? Dan kun je vertrouwen op de telefoonhoesjes en covers van Casimoda.

De iPhone 6 Plus is een kostbare investering en je wilt het toestel daarom ook goed beschermen tegen val- en stootschade. Een ongelukkige val of je telefoon die per ongeluk ergens tegenaan stoot: schade is zo gemaakt. Maar ho eens even, dat kun je voorkomen door je smartphone goed te beschermen. Onze collectie telefooncases bestaat uit hardcase hoesjes in meerdere dessins, leren flipcase hoesjes, siliconen hoesjes en nog veel meer.

Originele iPhone 6 Plus hoesjes 

Onze smartphone maakt ons het leven vaak een stuk gemakkelijker, maar ook een telefoonhoesje moet een meerwaarde hebben. Naast een optimale bescherming en een unieke uitstraling, hebben alle iPhone 6 Plus hoesjes van Casimoda ook nog eens de juiste uitsparingen. Hierdoor blijven alle functies, knoppen en aansluitingen op de telefoon bereikbaar. Bovendien is het telefoonhoesje lekker dun en gaan onze covers, bumpers en flipcases lang mee. Wij beloven dat je telefoonhoes naadloos aan zal sluiten op je smartphone.

Omdat de iPhone 6 Plus hoesjes van Casimoda in eigen beheer worden ontworpen, heb je een zeer exclusief telefoonhoesje. Hierdoor wordt de iPhone 6 Plus nog net wat mooier!

Kwaliteit en service

Goh, zoveel keuze. Welk hoesje past bij je persoonlijkheid én telefoon? Je mag ons altijd om advies vragen. Heb je een mooi iPhone 6 Plus hoesje gevonden? Bestel deze dan makkelijk online. Zo kun je een iPhone 6 Plus hoesje kopen vanuit je luie stoel. Wij leveren je telefoonhoesje binnen 2 werkdagen bij je thuis af. Is het hoesje niet helemaal naar wens of wil je het omruilen? Stuur deze gewoon retour. Casimoda rekent geen verzendkosten en onze klantenservice helpt je graag bij je zoektocht naar het beste hoesje.