iPhone 7 Plus hoesjes

Filteren en rangschikken

Past jouw iPhone 7 Plus hoesje bij je garderobe?

Hoe zit het met jouw kledingkast? Probeer je daar meer in te proppen dan eigenlijk past? Blijf je nieuwe kleding kopen omdat je nu eenmaal graag met de nieuwste trends loopt? Een luxeprobleem van velen. Maar hoe zit het met je iPhone 7 Plus hoesje? Is die net zo trendy als de inhoud van je kledingkast? Met een iPhone 7 Plus telefoonhoesje van Casimoda weet je zeker dat ook je telefoon er fashionable bijloopt.

 

De iPhone 7 Plus in het kort: slimmer, sneller en specialer

Was de iPhone 6s Plus al een waar technisch hoogstandje, zijn opvolger de iPhone 7 Plus is nog slimmer, sneller en specialer. Deze iPhone heeft een lekker groot scherm (5,5 inch), zoals je van de Plus-serie gewend bent. Hij is nog dunner en lichter dan zijn voorganger en daarmee misschien ook net iets kwetsbaarder. Niets wat je niet met een iPhone 7 hoesje van Casimoda kunt oplossen. Onze hoesjes bieden je telefoon optimale bescherming en zien er ook nog eens fashionable uit.

 

Het ontwerp van je nieuwe iPhone 7 Plus hoesje uitkiezen

Het assortiment van Casimoda is zo enorm divers, dat je – als je dat zou willen – je telefoon iedere dag een andere jas aan zou kunnen geven. Maak je keuze uit een bumper, flipcase, siliconen hoesje of telefoonhoesje van hard kunststof. Als je eenmaal gekozen hebt hoe je je telefoon optimaal wilt beschermen, is het tijd voor het leuke deel. Het ontwerp van je nieuwe iPhone 7 Plus hoesje uitkiezen. Worden het glitters, ga je voor een grafische print of ben je meer van de illustraties? De keuze is reuze. We zouden het dan ook erg knap vinden als je het bij 1 hoesje kunt laten.

 

Bestel je iPhone 7 Plus telefoonhoesje online bij Casimoda

Je iPhone 7 Plus hoesje online bij Casimoda bestellen heeft zo zijn voordelen. Over het diverse assortiment hebben we het al even gehad. Maar er is meer. Zo profiteer je altijd van gratis verzending, wordt je hoesje als de wiedeweerga bezorgd en heb je ‘m in de meeste gevallen de volgende dag al in huis. Ook hebben we 7 dagen per week een klantenservice voor je klaarstaan die al je vragen beantwoordt en kun je er ook nog voor kiezen om achteraf te betalen ook. What’s not to like?

 

Maak een foto van je nieuwe flipcase, hardcase of siliconen hoesje 

Is je telefoonhoesje op de mat beland, dan kun je waarschijnlijk niet wachten om ‘m om je telefoon te schuiven. Een nieuwe outfit voor je telefoon is bijna net zo leuk als nieuwe kleding voor jezelf. We zijn heel benieuwd hoe jij je iPhone 7 Plus telefoonhoesje combineert. Deel je look online met de hashtag #CasiStyle en vergeet ons niet te taggen.

 

On trend telefoonhoesjes voor verschillende telefoonmerken

Bij Casimoda weet je zeker dat je altijd een on trend, kwalitatief goed en goedkoop telefoonhoesje vindt voor een grote verscheidenheid aan telefoons: flipcases, bumpers, siliconen hoesjes en hardcase hoesjes. We verkopen hoesjes voor iPhones, maar ook voor andere telefoonmerken. Denk aan Samsung, Motorola, Huawei, Sony en HTC.

Bekijk ook:

- iPhone 8 Plus hoesjes
- iPhone 7 hoesjes
- iPhone 6(s) Plus hoesjes
- iPhone 6/6s hoesjes