iPhone 8 Plus hoesjes

Je hebt precies evenveel uren in een dag als Beyonce. Alles is mogelijk met koffie, mascara en een uniek iPhone 8 Plus telefoonhoesje van Casimoda.

Een hoesje voor de iPhone 8 Plus

Als je de trotse eigenaar bent van een iPhone 8 Plus, dan wil je van jouw telefoon het liefst meteen je plus one maken. Dat doe je met onze mooie telefoonhoesjes, die niet alleen beschermen, maar een finishing touch zijn voor je outfit!

Van iPhone 7 Plus naar iPhone 8 plus hoesje

Onze telefoonhoesjes zijn van zo’n goede kwaliteit dat ze doorgaans langer meegaan dan een bepaald model telefoon. De iPhone 8 plus heeft dezelfde afmetingen als de iPhone 7 Plus, dus een oud iPhone 7 Plus hoesje past ook. Trendgevoelig en modebewust als we zijn, snappen we natuurlijk dat je af en toe van telefoonhoesje wilt wisselen. Ook als je heel zuinig bent op je telefoon en al even hetzelfde model hebt, wil je soms gewoon een upgrade. Met een nieuwe iPhone case voelt je telefoon meteen weer als nieuw! 

Voor elke smaak en outfit hebben wij een smartphone hoesje dat past. Of je nu op zoek bent naar een iPhone 8 plus hoesje met je favoriete stad of quote erop, of gewoon wat glitter en glamour toe wil voegen aan je mobiele leven. Het kan bij ons allemaal. Blij met je nieuwe hoesje en behoefte dit te delen? Post je foto en laat ons zien hoe jij je Casimoda-hoesje combineert met #Casimodastyle. Naast inspireren kun je €25 shoptegoed winnen!

iPhone 8 plus telefoonhoesje dat jou onderstreept

Of je nu gaat voor een iPhone 8 Plus hoesje voor de achterkant, of voor een iPhone 8 Plus flip case voor het complete toestel. Met een hoesje van Casimoda ben je altijd on trend en haal je het beste uit je telefoon, uit jezelf en je dag. Onze gsm hoesjes zijn uniek en worden met liefde voor je gemaakt. Mocht het voor jou toch niet persoonlijk genoeg zijn of wil je een absoluut origineel cadeau geven in de vorm van een door jou zelf ontworpen hoesje? Let’s make it personal! Neem het heft in eigen hand en design zelf je eigen telefoonhoesje!

Zoveel meer dan leuke iPhone 8 Plus cases alleen

Ook voor andere merken hebben wij de coolste gsm hoesjes. Wat dacht je van onze Samsung telefoonhoesjes met marmer prints? Dus maak ze maar waar en go get it! We verkopen ook Huawei cases, OnePlus hoesjes en Oppo hoesjes. En heb je de best friends hoesjes al gespot?