iPhone XR hoesje als statement

Geef jouw telefoon de absolute XR factor met een van onze coole hoesjes voor de XR iPhone! Je telefoon is overal waar jij bent en vice versa toch? Eigenlijk je favoriete accessoire dus. Hoe leuk is het dan om van je geliefde telefoon meteen je favoriete mode accessoire te maken? Dat kan met onze mooie telefoonhoesjes zeker. Dus heb jij eerst koffie nodig voordat je aanspreekbaar bent? Laat je XR hoesje voor je spreken! Hou je van reizen of heb je een quote die je wilt delen? Een statement maken met je iPhone hoesje was nog nooit zo makkelijk.

Met iPhone XR hoesjes meer dan alleen kleur bekennen

Zorg dat je telefoon ongeschonden de dag doorkomt en er zo hip mogelijk uitziet met één van onze iPhone XR hoesjes. Met de komst van de iPhone XR is het mogelijk om kleur te bekennen. Apple snapt dat we ons willen onderscheiden door middel van onze telefoon en speelt daar op in. Maar kleur bekennen alleen is toch ook zo saai? Wij willen telefoonhoesjes met dierenprint, iPhone cases met marmer, glitter; alles. Zeker als je op zo’n modieus verantwoorde manier ook nog eens de nodige bescherming kan bieden aan jouw meest waardevolle bezit.  

Welk XR telefoonhoesje past bij me?

Wij bieden onze XR hoesjes als hardcase en siliconen back cover aan. Ons assortiment is net zo divers als jijzelf. Dankzij onze filters kun je makkelijk een eerste selectie maken. Zo kun je binnen no-time een telefoonhoesje vinden die matcht met je outfit. Je kunt onze iPhone hoesjes ook selecteren op thema. Handig dus als je al weet dat je een telefoonhoesje wilt met een abstracte of geometrische print of juist een gsm hoesje met bloemen. Laat zien wie je bent met onze geweldige iPhone XR hoesjes. En kun je echt niet kiezen? Wie zei dat dat moest dan? Dankzij onze leuke hoesjes en aanbiedingen in onze hoesjes outlet heb je misschien wel plek voor twee. Af en toe afwisselen met je iPhone case is toch ook leuk.

 Waarom een hoesje iPhone XR bij Casimoda?

Wij zijn één van de populairste webshops voor telefoonhoesjes en dat heeft niet alleen te maken met de unieke smartphone covers die wij aanbieden. Ook onze service is wat je mag verwachten, ronduit top namelijk. Zo kun je bij ons achteraf betalen, heb je 14 dagen bedenktijd en op werkdagen voor 15:00 besteld, is morgen jouw nieuwe telefoonhoesje in huis!

Hoesjes, bumpers en cases voor andere merken

Uiteraard kun je bij ons ook terecht voor telefoonhoesjes voor andere merken. Dus ook je Samsung hoesjes, Huawei covers of OnePlus cases pimpen met een charmant hoesje doe je gewoon bij Casimoda. Stiekem ook ontzettend leuk zijn onze best friends hoesjes. Erg origineel als cadeau en in diverse hilarisch leuke designs verkrijgbaar.