Huawei hoesje ontwerpen

Een oogverblindend Huawei hoesje ontwerpen? Eitje! Helemaal bij Casimoda. Dat kost verre van zeeën van tijd en ook die ruzies met Photoshop zijn verleden tijd. Binnen een paar klikken en lekker betaalbaar. No problemo, zeggen we bij Casimoda.

Een bijzonder Huawei hoesje ontwerpen

Een oogverblindend Huawei hoesje ontwerpen? Eitje! Helemaal bij Casimoda. Dat kost verre van zeeën van tijd en ook die ruzies met Photoshop zijn verleden tijd. We willen immers allemaal een uniek en fashionable telefoonhoesje. Het liefst binnen een paar klikken en lekker betaalbaar. No problemo, zeggen we bij Casimoda.

Casimoda is jouw genie in a bottle, want jouw wens is ons bevel. En zo kwam daar de ontwerpstudio van Casimoda, waar je simpel en snel je eigen Huawei hoesje ontwerpt voor nog geen €20. En het mooie is: iedereen kan een hoesje ontwerpen. Ook als je de ballen verstand hebt van designen kun je morgen al een prachtig exemplaar om je telefoon klikken.

Zelf een Huawei hoesje maken

Pak er een lekker hip theetje bij en sla aan het ontwerpen! In no time heb je jouw unieke Huawei hoesje in handen. Vaak al na een dag. Dat gaat eigenlijk veel te snel, wat het is hartstikke leuk om je eigen hoesje te bedenken en tot leven te zien komen. Maak gerust een aantal verschillende exemplaren totdat het perfect voelt.

Met de keuzehulp kies je het gewenste materiaal, de kleur of een thema en je ideale hoesje staat daar in onze webshop op je te wachten om gepersonaliseerd te worden. Bijvoorbeeld met een monogram, je initialen of je naam. We kunnen je dan ook niet garanderen dat je misschien niet per ongeluk meerdere hoesjes in je winkelmandje klikt. Wij keuren het goed! Niet alle schoenen passen bij iedere outfit en zo werkt het precies met een telefoonhoesje.

Deel je zelfgemaakte Huawei hoesje op Instragram

Vergeet #goals en #couplegoals. Onze hoesjes zijn zó tof dat er een nieuwe hashtag voor in het leven geroepen moet worden: #CasiGoals. Want, zeg nou zelf; zo’n uniek Huawei hoesje dat de show steelt wil toch iedereen? We zijn nou eenmaal heel enthousiast. We zien dan ook heel graag jouw mooie creatie online verschijnen. Doe dat maar onder onze welbekende hashtag #CasiStyle, dan kan iedereen meegenieten van jouw ontwerp.

Misschien wordt jouw foto wel uitgekozen tot onze winnaar van de maand. Dat betekent dat je €25 shoptegoed krijgt voor nóg een hoesje. Misschien wil je wel een iPhone hoesje ontwerpen om cadeau te doen aan je BFF, je collega of je zus. Goed idee! O, en als we jouw creatie uitkiezen, krijg je ook nog een repost, dus zorg dat je Instagram-feed on point is.

Gratis verzending en ontwerpen

Wanneer je een telefoonhoesje bij Casimoda shopt weet je zeker dat je Huawei smartphone altijd een fashionable outfit draagt. Maar, er zijn nog een paar andere fijne zekerheiden bij Casimoda waar je de vruchten van plukt. Zo is verzending supersnel maar ook gratis (net als het ontwerpen), zijn de hoesjes betaalbaar en stevig en kun je zelfs achteraf betalen. Handig!