iPhone XS Max hoesje ontwerpen

20 producten

Makkelijk een iPhone Xs Max hoesje ontwerpen

Een iPhone Xs Max hoesje ontwerpen kan niet zomaar overal, maar gelukkig wel bij Casimoda. Deze grote zus van de iPhone Xs is immers alles behalve standaard, dat verdient ook een bijzonder hoesje! Inmiddels zijn de grote varianten van de iPhone steeds meer ingeburgerd, maar toch gaat het gros nog steeds voor een ‘gewoon’ formaat smartphone. Waarom eigenlijk? Want wie wil er nou niet kunnen genieten van zijn favoriete YouTube-helden op een groot scherm en ervan verzekerd zijn dat je accu langer meegaat? Wij zouden het wel weten!

Gepersonaliseerd telefoonhoesje

Hoogste tijd om je iPhone Xs Max met het prachtige 6,5 inch oled-scherm te beschermen met een iPhone hoesje. Een hoesje, cover of flipcase met illustratie, trendy patroon of een mooie quote. Of, je ontwerpt gewoon helemaal zelf een hoesje voor je iPhone Xs Max. Via de keuzehulp kies je in de goed gevulde webshop eerst het type telefoon; van Samsung Galaxy S9 hoesje ontwerpen tot een iPhone hoesje personaliseren – het kan allemaal. Maak daarna je keuze qua type bescherming, materiaal of thema en je kunt je smartphonehoesje al bijna om je telefoon klikken.

Je hoesje ontwerpen met de designtool

Als je inmiddels een basis hebt gekozen, bijvoorbeeld met marmer, palmboom of luipaard printje, kun je je iPhone Xs Max hoesje helemaal naar eigen smaak personaliseren. Wat ga jij een complimenten krijgen over je telefoonhoesje, als je eenmaal klaar bent in onze ontwerpstudio. Met de ontwerptool kun je namelijk super eenvoudig je telefoonhoesje personaliseren met je initialen, een monogram of een naam. Probeer gerust alle verschillende lettertypes en kleuren uit, totdat je helemaal happy bent.

Wat onderscheidt een goed telefoonhoesje van de rest?

Als je een hoesje bij Casimoda shopt, weet je niet alleen zeker dat je een stijlvolle jas of jurk voor je telefoon in de wacht sleept, maar heb je ook altijd een betrouwbaar en stevig hoesje. Wat onderscheidt onze hoesjes van de rest? De hoesjes van Casimoda zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteit kunststof, gaan lang mee en hebben ook nog eens een uniek design. En mocht je nou toch ergens niet tevreden mee zijn of ons juist willen laten weten hoe blij je met je iPhone Xs Max hoesje bent? Onze klantenservice hoort graag van je; 7 dagen per week.

Bekijk ook:
- iPhone XR hoesje ontwerpen
- iPhone XS hoesje ontwerpen
- iPhone 7 Plus hoesje ontwerpen