Telefoonhoesje ontwerpen

Filteren en rangschikken

Ontwerp jouw unieke hoesje online bij Casimoda

Een zelf ontworpen telefoonhoesje met je naam, initialen, letter of monogram. Je kunt het zo gek niet bedenken en wij leveren het. Dat klinkt interessant, nietwaar? Ons ruime assortiment telefoonhoesjes is origineel en kan soms best overweldigend zijn, maar we hebben toch besloten om ons aanbod nog wat ‘specialer’ te maken. Daarom kun je op deze pagina je eigen telefoonhoesje ontwerpen. Hoe cool is dat!
 

Hoesje maken met initialen, monogram of naam

Origineel zijn onze hoesjes zeker, maar als je zelf een telefoonhoesje mag ontwerpen, dan ben je pas echt uniek! Geen 12 in een dozijn hoesje, maar een one of a kind. Wij hebben de basis alvast gelegd en een mooie collectie telefoonhoesjes samengesteld. Denk hierbij aan marmeren hoesjes met initialen of een tijdloos design met je eigen naam. Van hardcase hoesjes (backcovers) tot het ontwerpen van een flipcase hoesje. Aan jou rest dus nog alleen de taak om te laten weten welke tekst erop gedrukt moet worden.

Bescherm je telefoon met een zelf ontworpen hoesje

Hoewel je bij ons telefoonhoesjes kunt ontwerpen voor meer dan 80 toestellen, en deze toestellen in aanschafprijs verschillen, weten we zeker dat je er wel zo lang mogelijk mee wilt doen. Daarom is een telefoonhoesje aanschaffen de allerbeste investering, als het gaat om je telefoon. Wij zeggen wel vaker: Onze telefoonhoesjes worden de nieuwe BFF van je smartphone en zijn gemaakt van hoogwaardige materialen. Een naadloze pasvorm wordt gegarandeerd, zodat je telefoon optimaal wordt beschermd. Een hoesje ontwerpen hoeft trouwens niet duur te zijn, want voor nog geen €20,- ligt ‘ie binnen no-time bij jou op de mat.

Deel jouw zelfgemaakte telefoonhoesje op Instagram

Wist je dat je bij ons shopping money kan winnen? Dat klinkt als muziek in je oren, nietwaar? Wat moet je daar dan voor doen? Nou, heel simpel: Post een foto van je ontworpen telefoonhoesje op Instagram met de hashtag #CasiStyle en vergeet ons niet te taggen. Dan maak je ook nog kans op een cadeaubon ter waarde van €25,- voor nóg meer (zelf ontworpen) telefoonhoesjes.
 

Vijf simpele redenen waarom je een hoesje ontwerpt en bestelt bij Casimoda

 1. Ons complete assortiment telefoonhoesjes is stevig, betaalbaar en van goede kwaliteit
2. Wij hebben de basis gelegd en een unieke collectie samengesteld. Jij hoeft alleen nog een naam in te voeren. Je hebt dus geen Photoshop-skills nodig.
3. Je zelf ontworpen telefoonhoesje wordt vaak dezelfde dag verzonden. In de meeste gevallen heb je het hoesje al de volgende dag in huis!
4. Niet geheel onbelangrijk: Je bestelling wordt gratis tot aan de deur geleverd.
5. Moet je nog even op je salaris wachten? Als je kiest voor achteraf betalen heb je 14 dagen de tijd om te betalen.

Wij verkopen ook onze eigen collectie telefoonhoesjes

Ja, want die mogen ook niet vergeten worden. Ons zeer grote en permanent wisselende aanbod telefoonhoesjes. We dansen met de trends mee en staan nooit te lang stil. Wat nu in de mode is, kan volgend seizoen weer iets totaal anders zijn. Een telefoonhoesje shoppen bij Casimoda betekent dus dat je telefoon altijd on trend is. En die hoesjes met leuke prints, quotes en illustraties hebben we natuurlijk niet alleen de iPhone of Samsung, maar ook voor Huawei, Motorola, LG, Sony en HTC bijvoorbeeld.

Misschien vind je dit ook leuk: 
- Selfie ring
- Best friends hoesjes
- De populairste telefoonhoesjes van dit moment