Samsung Galaxy S7 hoesjes

Casimoda heeft hoesjes voor de meiden met in de ene hand hun telefoon en in de andere hun zelfvertrouwen.

Een hoesje voor jouw Samsung Galaxy S7

Geef maar eerlijk toe, ook jij hebt altijd al gedroomd van een waterdichte telefoon. Ongelukjes met water? Die zijn verleden tijd met de Samsung Galaxy S7. Je zou denken dat ‘ie dan unbreakable is, maar dat is helaas niet het geval. De prachtige, strakke Samsung is nog steeds kwetsbaar. Een Samsung Galaxy S7 hoesje kan dan ook niet ontbreken. Gelukkig zit je voor Samsung hoesjes bij Casimoda goed.

Neem je Samsung Galaxy S7 én hoesje mee onderwater

Een half uur onderwater met je telefoon? Ja hoor, dat kan met deze Samsung. Gelukkig kunnen de telefoonhoesjes van Casimoda ook wel tegen een beetje nattigheid, dus dat komt goed uit. Vergeleken met de Samsung Galaxy S6 heeft deze camera een mindere camera (16 vs. 12 megapixels) maar daarentegen is de lens wel groter, wat het aantal megapixels weer compenseert. En weet je wat mooi is aan deze moderne telefoon? Hij is op 1 batterij wel 2 dagen intensief te gebruiken met een hoge schermhelderheid. Zo’n telefoon wil je niet kwijt. Tijd voor een telefoonhoesje voor optimale bescherming.

Nieuwe telefoonhoesjes volgen elkaar in razend tempo op

Je zou eigenlijk wel kunnen zeggen dat het assortiment telefoonhoesjes van Casimoda net zo vooruitstrevend is als deze Samsung Galaxy S7. Onze hoesjes worden namelijk speciaal voor Casimoda ontworpen en het assortiment breidt zich in rap tempo uit. Zo verkopen we niet alleen Samsung Galaxy S7 hoesjes, maar ook tal van hoesjes voor andere telefoonmerken. Kijk maar eens bij de Galaxy A72 hoesjes of Samsung S20 FE covers.

Laat je Samsung hoesje gratis verzenden

Wij houden – net als jij – niet van verzendkosten en daarom doen we daar ook gewoon niet aan. Althans, we betalen ze altijd voor je zodat je verzending altijd gratis is. Daarbij zijn er nog een aantal andere voordelen waarvan je profiteert als je in onze webshop bestelt, zoals snelle verzending, 14 dagen retourrecht, achteraf betalen en een klantenservice die 7 dagen per week paraat staat.

Casimoda is dé online webshop waar je terecht kunt voor een zeer breed aanbod trendy en goedkope Samsung Galaxy S7 hoesjes en cases. De telefoon hoesjes zijn onderscheidend, op maat gemaakt en ook nog eens ontzettend handig in gebruik. Op zoek naar een (nieuw) Samsung Galaxy S7 telefoonhoesje? Blader door onze online collectie telefoonhoesjes en versier je high-end Samsung smartphone met een hip Samsung Galaxy S7 hoesje van Casimoda.