Samsung Galaxy S8 hoesje ontwerpen

0 producten
Geen producten gevonden...

Samsung Galaxy S8 hoesje zelf ontwerpen

Laten we een Samsung Galaxy S8 hoesje ontwerpen voor je digitale best friend. Ook al zit je telefoon forever aan je hand vastgeplakt, het kan toch eens gebeuren dat ‘ie uit je vingers glipt of op een andere manier bij een ongelukje betrokken raakt. Wanneer je je Samsung met een hoesje van Casimoda beschermt, is de kans groot dat hij de crash overleeft. Een telefoon met krassen, gebroken scherm of andere littekens willen we natuurlijk allemaal voorkomen. En dat kun je dan ook nog in stijl doen, met een zelf ontworpen hoesje. Van Samsung Galaxy S8 tot Samsung Galaxy S9 hoesje ontwerpen; in de ontwerpstudio kun je tal van hoesjes personaliseren.

Welk materiaal hoesje biedt de beste bescherming?

Een Samsung hoesje ontwerpen begint met een type bescherming kiezen. Een siliconen hoesje gaat lekker lang mee en heeft een opstaande rand, waardoor je – ongezien – ook het scherm een beetje beschermt. Zo kun je je Samsung Galaxy S8 bijvoorbeeld probleemloos met zijn scherm naar beneden neerleggen. Voorkomt ook weer dat mensen met je berichtjes meespieken. Het is in dit geval wel verstandig om ook een screenprotector aan te schaffen, zodat je scherm niet beschadigd raakt. Wil je echt volledige bescherming? Dan kies je voor een flipcase. Met een Samsung hoesje in de vorm van een flipcase is je telefoon van top tot teen beschermd.

Personaliseer je Samsung hoesje

Ben je eruit wat voor hoesje je wilt personaliseren? Tijd om met de ontwerptool aan de slag te gaan! Een Samsung Galaxy S8 hoesje ontwerpen hoeft niet veel langer te duren dan rode lipstick aanbrengen. Voorzie je telefoonhoesje van je naam, initialen of een monogram. En zelfs een persoonlijke foto is mogelijk. Zo weet je zeker dat je je telefoon beschermt met een uniek hoesje.

De stevigste en mooiste telefoonhoesjes

Bij Casimoda shop je niet alleen de meest trendy telefoonhoesjes voor heel veel smartphones, maar ook hele stevige en fijne covers, bumpers, hoesjes en flipcases. Je kunt er zeker van zijn dat het aanbod altijd on trend is, maar ook kwalitatief van de hoogste plank. Gemaakt van stevige materialen die lang meegaan en optimale bescherming bieden. En mocht je nou toch ergens niet tevreden mee zijn of ons juist willen laten weten hoe blij je met je Samsung Galaxy S8 hoesje bent? Onze klantenservice hoort graag van je; 7 dagen per week.

Bekijk ook:
- Samsung Galaxy J6 2018 hoesje ontwerpen
- Samsung Galaxy A3 2017 hoesje ontwerpen
- Samsung Galaxy A8 2018 hoesje ontwerpen