Motorola Moto X 2014 hoesjes (2nd gen)

Filteren en rangschikken

Een hoesje voor de Motorola Moto X 2014

Ben je in het bezit van de Motorola Moto X 2014 en op zoek naar wat extra bescherming? Zoek niet verder. Wij bieden diverse exclusieve hoesjes aan voor de Motorola. Wij garanderen een persoonlijke service, hoge kwaliteit en de meest trendy telefoonhoesjes.

De specificaties op een rij

De Motorola Moto X 2014 betreft de tweede generatie. Het is de opvolger van de Motorola Moto X uit 2013. De nieuwe Motorola heeft toch wel wat updates ondergaan. Zo is de nieuwe versie net wat groter dan zijn voorganger, heeft het een groter scherm, een betere accu en een snellere soc. De achterkant is verkrijgbaar in diverse materialen en dat maakt de Motorola Moto X 2014 zo bijzonder. De telefoon is verkrijgbaar in verschillende materialen zoals bamboe en zwart kunsthars. De telefoon krijgt hierdoor een unieke uitstraling.

Je wilt graag dat je telefoon in goede staat blijft. Bestel daarom een Motorola Moto X 2014 hoesje en verleng de levensduur van je smartphone. 

Kwaliteit en service

Onze Motorola Moto X 2014 hoesjes worden in eigen beheer gemaakt. Elke Moto X 2014 hoesje heeft een glossy glans afwerking. Ons assortiment Motorola telefoonhoesjes is uniek. Geen enkele hardcase is elders te verkrijgen. Je bent bij ons dus verzekerd van een unieke telefoonhoes voor een betaalbare prijs.

Casimoda is dé online winkel voor Motorola Moto X 2014 hoesjes. Op al onze hoesjes geldt een razendsnelle levering en gratis verzending binnen Nederland. Bestel je je nieuwe Motorola Moto X 2014 hoesje op een werkdag vóór 14:00 uur? Dan word je hoesje nog dezelfde dag verzonden!

Bekijk ook:
- Motorola Moto G5 hoesjes
- Motorola Moto E3 hoesjes
- Motorola Moto G4 Plus hoesjes