Een sterk LG g4c hoesje nodig? Reken maar op Casimoda!

Het is maandagochtend. Met frisse moed stap je op de fiets. De dag begint goed: je sliep zowaar niet door de wekker heen, vergat je lunch niet en als klap op de vuurpijl reed de trein op tijd. Na een uurtje stopt de trein op Utrecht Centraal. Je stapt uit en je voelt jouw dierbare LG G4c uit je broekzak glijden. Jouw fijne, maar vooral onmisbare smartphone ligt in verschillende onderdelen uit elkaar. Van het scherm is ook niks meer over. Met een goed telefoonhoesje van Casimoda was dit makkelijk te voorkomen geweest.

Grote collectie betaalbare telefoonhoesjes

Je kent het wel: je hebt een nieuwe telefoon en je weet dat je er een hoesje voor moet kopen. Je denkt dingen als 'dat komt wel' en je moet 'tijd vinden om een mooie uit te zoeken'. Bij Casimoda kun je dat laatste niet meer als excuus gebruiken. Onze uitgebreide collectie heeft een hoesje voor iedereen, of je nu voor een hardcase, een flipcase of liever voor een siliconen hoesje gaat. Niet alleen voor de LG G4c hebben we hoesjes, maar ook voor andere modellen van LG.

LG G4c telefoonhoesjes: waar voor je geld

Een LG G4c is een fijne telefoon. Je hebt een goede kijk op prijs-kwaliteitsverhouding. De LG G4c is luxe smartphone zonder dat hij de hoofdprijs kost. Bovendien is de batterijduur bovengemiddeld, is hij lekker compact, heeft hij supersnel 4G internet en ziet hij er gelikt uit. Voor een fijne telefoon als deze, wil je een telefoonhoesje met dezelfde kwaliteiten. Een LG G4c hoesje van Casimoda is functioneel, goedkoop en in verschillende hippe designs te krijgen. Wij weten als geen ander dat een telefoonhoesje niet alleen je smartphone moet beschermen, maar ook een accessoire is waar je mee gezien mag worden.

Ook telefoonhoesjes, flipcases, bumpers voor andere merken

Onze passie is het beschermen en personaliseren van jouw smartphone. Naast LG G4c hoesjes, verkopen we ook hippe telefoonhoesjes voor onder andere de iPhone, Samsung Galaxy modellen en Huawei. In de sale vind je zelfs voor nog minder geld een superleuk telefoonhoesje voor je telefoon. Zo wordt het wel heel leuk om een eigen garderobe voor je smartphone aan te leggen!


Onze service in een notendop

Bij Casimoda ben je verzekerd van een hele snelle verzendservice. Deze verzendservice is in Nederlands zelfs helemaal gratis. We draaien elke dag op volle krachten om jouw bestelling binnen 48 uur te laten bezorgen. Ben je toch niet helemaal tevreden? Dan kun je het LG G4c hoesje eenvoudig retourneren of ruilen voor een andere case.

Bekijk ook:
- LG G5 hoesjes
- LG G4 hoesjes
- LG G3 hoesjes