LG G5 hoesje online kopen in de webshop van Casimoda

Wie had dat ooit gedacht. Tegenwoordig kunnen we niet meer zonder onze smartphone. Overdag kijken we om de paar seconden of we al nieuwe berichten hebben ontvangen en ’s nachts ligt ‘ie naast je bed. De smartphone is niet meer weg te denken uit ons dagelijkse leven. Bij LG doen ze er een stapje bovenop. Daar is geen enkele twijfel over mogelijk: de LG G5 wordt de steun en toeverlaat van velen. Bij zoiets onmisbaars als je telefoon is het belangrijk dat je ervoor zorgt dat je ‘m goed beschermt. Zo gaat hij lang mee en hoef je ‘m geen seconde te missen. Heb jij al een LG G5 hoesje besteld?

De flitsende LG G5

Op 21 februari 2016 mocht de hele wereld het weten: LG presenteert de LG G5. Een telefoon die de strijd aan mag gaan met de Samsung Galaxy S7 en Samsung Galaxy S7 Edge. Deze smartphone heeft een modulair design waardoor je zelf een accu kunt vervangen of diverse hardwaremodules kunt plaatsen. Eén van de mooie specificaties van dit toestel is het ‘always-on display’. Een scherm dat – hoewel het scherm uitstaat – toch nog de datum, tijd en notificaties kan tonen. Kortom: een telefoon die in 2016 op menig wensenlijstje zal staan. Vergeet je ‘m niet te beschermen met een telefoonhoesje?

Je mag ook meerdere LG G5 hoesjes bestellen

Thank goodness. Je bent in onze webshop beland. Dat betekent dat je je inmiddels hebt laten verrassen door ons uitgebreide en unieke assortiment. 13-in-een-dozijn telefoonhoesjes zul je bij ons niet vinden. Al onze hoesjes zijn hip, betaalbaar en fashionable: ze mogen gezien worden! Filter aan de linkerkant van de website op jouw wensen en wij tonen je alleen de LG G5 hoesjes die aan de juiste voorwaarden voldoen. Wedden dat je het liefst direct meer dan één hoesje wilt bestellen? Wij zullen je ook zeker niet zeggen dat je dat niet mag doen. Je draagt zelf immers ook niet iedere dag dezelfde trui, dus waarom zou je je LG G5 ook niet regelmatig in een nieuwe outfit hijsen met een ander hoesje?

Gratis verzending van jouw LG G5 telefoonhoesje

Als klant van Casimoda profiteer je altijd van een fijne lijst met voordelen. Zo is de verzending van je LG G5 hoesje altijd gratis, maar zijn er nog een aantal andere voordelen. Denk aan de mogelijkheid om achteraf te betalen, de snelle verzending, 14 dagen mogen retourneren of ruilen en een klantenservice die 7 dagen per week paraat staat.


Binnenkort verkrijgbaar: een LG G6 hoesje

LG staat niet stil, want de opvolger maakt z'n opwachting: de LG G6. Ook voor de LG G6 zullen wij trendy, betaalbare en sterke hoesjes aanbieden. Denk aan LG G6 hoesjes, flipcases van kunststof en leer. 

Hoesjes voor LG G5 telefoons, maar ook tal van andere merken

De webshop van Casimoda is gevuld met een grote diversiteit aan flipcases, bumpers, siliconen hoesjes en hardcase hoesjes voor LG, maar ook voor andere telefoonmerken. Denk aan Huawei, Samsung, iPhone, Motorola en HTC.

Bekijk ook:
- LG G6 hoesjes
- LG G4 hoesjes
- LG K10 hoesjes
- LG G3 hoesjes
- LG L90 hoesjes