LG Q6 hoesjes

28 producten

LG Q6 hoesjes waar je blij van wordt

Wat denk jij als je in de spiegel kijkt? Hopelijk is dat ‘je mag er wezen’. Je hebt jezelf in een mooie outfit gehesen. Glossje op de lippen. Nieuwe schoenen aan je voeten. Kortom: looks on fleek. Maar hoe zit het met de looks van jouw telefoon? Glimlach jij wel van oor tot oor als je naar jouw LG Q6 hoesje kijkt? In de webshop van Casimoda vind je tal van LG Q6 telefoonhoesjes waar je blij van wordt.
 

LG Q6: jouw smartphone is een mooi LG hoesje waard

Een moderne middenklasser wordt ze ook wel genoemd. De LG Q6. Niet het beste meisje van de klas, maar zeker een topper voor een schappelijke prijs. En, met een hoesje van Casimoda erom is het in één klap wél het mooiste meisje van de klas. Wat de telefoon nog meer zo mooi maakt, is het FullVision-display van grote zus LG G6. Een scherm met dunne randen waar je goed op wilt passen. Tijd voor een Q6 hoesje dat zowel leuk als stevig is dus, mét de juiste uitsnedes voor perfect gebruik van de 13-megapixelcamera (achter) en de 5-megapixelcamera (voor).

Een eigen kledingkast vol LG Q6 hoesjes 

Een telefoonhoesje is eigenlijk net als een outfit. Het is dé outfit van je telefoon. Eentje die bij voorkeur ook nog matcht bij jouw stijl en persoonlijkheid. Omdat niemand gelijk is, hebben we een indrukwekkend assortiment aan LG Q6 hoesjes dat we ook regelmatig aanvullen en vernieuwen. Je zult niet de eerste zijn die kiezen lastig vindt. Bestel gerust meerdere hoesjes. Zo kun je lekker afwisselen. Voor de prijs hoef je het niet te laten. Hulp nodig bij je keuze? Filter dan op telefoon, thema, soort of prijs.

Kom bij onze telefoonhoesjes girlsquad en profiteer van deze voordelen

Alle lady’s met een Casimoda-hoesje mogen bij onze girlsquad. Je vindt de leden van je squad onder de hashtag #LoveCasimoda. Vergeet je zelf je aankoop niet online te delen? Gebruik #LoveCasimoda en maak kans op € 25 shoptegoed. Natuurlijk zijn er nog meer voordelen waar Casimoda babes van profiteren:

  • Gratis verzending
  • 14 dagen retourrecht
  • Een klantenservice die 7 dagen per week bereikbaar is
  • De mogelijkheid om achteraf te betalen

Fashionable outfits voor tal van merken smartphones

Casimoda verkoopt meer dan LG Q6 hoesjes. We hebben ook een groot assortiment covers, bumpers en hoesjes voor andere telefoonmerken zoals iPhone, Sony, Huawei, Motorola en HTC. Printjes, glitters, quotes of transparant: keuze genoeg!

Bekijk ook:
- LG G7 hoesjes (tip)
LG K8 2017 hoesjes 
LG K10 2017 hoesjes
LG G5 hoesjes