Samsung Galaxy S20 Plus hoesjes van hoge kwaliteit

De Samsung Galaxy S20 Plus is het nieuwe pronkstuk van Samsung en wordt binnenkort in de winkels verwacht. Met dit toestel haal je een fors exemplaar in huis, want hij wordt zelfs een stukje groter dan zijn voorganger. Fors is ook direct wat het risico op breuk vergroot. Kies daarom voor zekerheid en koop een stevig Galaxy S20 Plus hoesje, case of cover van Casimoda.

Welk S20 Plus hoesje zoek jij voor jouw Samsung?

Voor de nieuwste Samsung hebben we specifieke Galaxy S20 Plus telefoonhoesjes ontwikkeld. De Samsung hoesjes zijn anders vanwege de camera opstelling en de gewijzigde aansluitmogelijkheden. Onze Samsung S20 Plus hoesjes zijn perfect aangepast op de vernieuwde body van de telefoon. Reken bijvoorbeeld op een optimale bescherming en een naadloze pasvorm. En dat allemaal om lichte breuk en krassen te voorkomen. Als bonus kun je jouw telefoon ook draadloos opladen in combinatie met een S20 Plus cover van Casimoda: win-win!

Onze S20 Plus hoesjes zijn vervaardigd uit siliconen of hard kunststof materiaal. Siliconen Samsung S20 Plus hoesjes, ook wel soft cases genoemd, bieden een goede bescherming en zijn duurzaam. De hardcases of backcovers hebben een grotere schokbestendigheid dankzij de opstaande randen.

Voor wie op zoek is naar een mooi Samsung S20 Plus case

Bescherming is niet genoeg voor Casimoda, want het oog wil ook wel wat. Een unieke cover voor jouw Samsung S20 Plus bijvoorbeeld. Wij verkopen leuke telefoonhoesjes die uitsluitend in onze webshop te verkrijgen zijn. Unicums dus. Onze collectie voor de Samsung S20 Plus zijn samengesteld uit trendy en fashionable prints volgens de laatste modetrends. Zo weet je dat je met een Casimoda hoes altijd de blits maakt. 

Onze beschermhoesjes zijn eenvoudig te verwisselen. Dat maakt het nog leuker om een collectie op te bouwen en het hoesje te laten matchen met je outfit. Voor de zakelijke look zijn er schitterende neutrale cases en als je een beetje lef hebt, ga je voor een Samsung Galaxy S11 hoes met dierenprint. Het is daarom ook meer regel dan uitzondering dat modemeisjes meerdere smartphonehoesjes bij ons bestellen.

Gratis verzending van je S20 Plus telefoonhoesje en meer voordelen

Wij bieden al jaren kwalitatief goede en mooie iPhone hoesjes, Huawei cases, Samsung covers en LG telefoonhoesjes met unieke designs. De optimale beschermfactor gecombineerd met de handmatige opdruk van de designs staan borg voor een lange levensduur. Dit hoort ook bij een kostbare Samsung Galaxy S20 Plus. Over de service van Casimoda kunnen we kort zijn. We staan aan de top van wat webwinkels kunnen bieden aan service. Een prettige website met verschillende betaalmogelijkheden. Gratis verzending van jouw Samsung Galaxy S20 Plus telefoonhoesje met een uitgebreid retourrecht. Onze klantenservice is op zeer ruime openingstijden bereikbaar om vragen te beantwoorden en/of advies te geven.