Samsung Galaxy S4 Active hoesjes

Filteren en rangschikken

Je kunt niet zonder Samsung Galaxy S4 active hoesje

Dat durven we inmiddels wel te stellen. Je hebt een prachtige smartphone in je handen en wilt deze graag in tact houden. In dat geval komt een hoesje in beeld. Niet alleen om je telefoon te beschermen, maar ook een fancy uiterlijk te geven. En het leuke is; je portemonnee wordt er ook blij van. De hoesjes van Casimoda zijn namelijk fashionable, goedkoop en ontzettend duurzaam. Win-win!


De Samsung Galaxy S4 Active in 't kort

Onze smartphone versieren we het liefst met een leuk hoesje. De Samsung Galaxy S4 Active mag dan wel waterbestendig en een sterkere behuizing hebben dan de S4, een hoesje is een noodzakelijk. Je telefoon heeft immers niet het eeuwige leven. 

De S4 Active maakt ook indruk met goede eigenschappen, zoals 16GB intern geheugen en een krachtige quad-core processor. De smartphone draait op Android 4.2. Je hebt toegang tot gigantisch veel apps via de Play Store. 


3 redenen waarom een telefoonhoesje belangrijk is

Wat overtuigt jou om een telefoonhoesje te bestellen? En wat voor type hoesje? Ben je op zoek naar een flipcase, bumper, hardcase of alleen een screenprotector. Shop je voor jezelf of ook voor je BFF? Onderstaande 5 redenen benadrukken waarom een hoesje aanschaffen echt verstandig is:

1.  Een ongeluk zit in een klein hoekje; wees voorbereid en voorkom schade.
2. Schade voorkomen is geld besparen.  
3. Be trendy: onderscheid je van de rest en hijs je Galaxy S4 Active in een on trend telefoonhoesje.


New in: Samsung Galaxy A5 2017 hoesjes en covers

Samsung lanceert elk jaar weer meerdere smartphones en ook de opvolger van de A5-lijn kon niet uitblijven. De Samsung Galaxy A5 2017 is inmiddels de derde generatie uit het imposante lijstje Samsung-hoogstandjes. Het toestel heeft veel weg van de S7 en een glazen behuizing. Die laatste zorgt overigens wel voor vingerafdrukken. Tijd dus voor een Samsung Galaxy A5 2017 hoesje. Bekijk hier het volledige overzicht A5 2017 hoesjes, covers, bumpers en flipcases.


Ook hoesjes voor andere merken

 Met een assortiment gevuld met duizenden telefoonhoesjes, begrijp je dat ons assortiment meer vult dan alleen Samsung. Zo hebben wij ook hoesjes voor Apple, Sony, LG en HTC. Ben je nog niet uitgeshopt? Neem dan ook een kijkje bij de meest populaire telefoonhoesjes van dit moment of de glitter cases. Mocht je er toch niet helemaal uitkomen, dan staat onze klantenservice 7 dagen voor je klaar. Telefonisch, per mail of via social media; you name it. 

Bij Casimoda profiteer je altijd van gratis verzending, razendsnelle levering en de mogelijkheid om achteraf te betalen. Ben je toch niet helemaal tevreden? Geen probleem. Je kunt het hoesje binnen 14 dagen ruilen of retourneren.

Bekijk ook:
- Samsung Galaxy J5 2016 hoesjes
- Samsung Galaxy J3 2017 hoesjes
- Samsung Galaxy J5 2017 hoesjes